Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Gyáli Ipari Vállalkozások képes leírás - Gyál.tlap.hu
részletek »

Gyáli Ipari Vállalkozások - Gyál.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: gyal.tlap.hu » Gyáli Ipari Vállalkozások
Keresés
Találatok száma - 4 db
Asa

Asa

Az A.S.A vállalatai teljes körű hulladékgazdálkodási szolgáltatást nyújtanak települések, intézmények, ipari és kereskedelmi létesítmények számára - megtalálva az optimális megoldást a megrendelők egyéni igényeihez, ugyanakkor valamennyi jogszabályi előírást maradéktalanul betartva. Hosszú ideje fennálló üzleti kapcsolataink kölcsönös bizalomra, együttműködésre, megbízhatóságra és minőségre épülnek.

BlueFilters

BlueFilters

Az Ozmózis Víztisztító a XXI. század megoldása a XX. század és napjaink felelőtlen környezet szennyezésére. Ma már 13 millióféle anyagot használnak és dobnak, szórnak, öntenek, porlasztanak, koptatnak ki az életterünkbe. Az időjárás és szél az ártalmas anyagokat bárhová egyenletesen elterítheti. Minden egyes vegyi anyag potenciális kóroki tényező. Ezekből csak 60 ezret ismernek behatóbban. 100 alatt van az előírás szerint vizsgálandók száma, ha ivóvizet vizsgálnak. Európa földjei és forrásai átlagosan már 600 méter mélyen szennyezettek lehetnek. Sajnos van esélye, hogy egy-két száz ismeretlen anyag az előírás, szabvány és törvény szerint vizsgáltakon kívül bejuthasson a most favorizált ivó és főzővizébe is. Nincs olyan előírás ami ennyiféle anyag keresését a mostani csap és palackozott vizében előírja. Ezt már sajnos az Ön kockázat vállalási körére marad. A megoldás az Ozmózis jelenség. Az ozmózist a természet hozta létre. A vesénk, májunk így dolgozik. A növények így jutnak nedvességhez. Az űrhajókban így forgatnak vissza minden csepp vizet. A tengeri járművek így jutnak napi édesvízhez. Az Ozmózis hiperszűrő víztisztítás technológiájánál ma még nem ismerünk jobb szűrést. Ezt ajánlom Önnek az egészség megőrzéséhez!

Makai - fémipar

Makai - fémipar

Rúgókészítés! Húzó, nyomó, kúpos és torziós rugók egyedi és tömeggyártása 0,2 mm átmérőtől, hőkezelve. Rozsdamentes rugó készítése 0,2 -es anyagátmérőtöl, felső határ nélkül. Dacia és Lada pótrugók műbizonylattal. Billenős garázsajtó, rekamié, heverő és hintaágy, különféle szelep, fék, kuplung, gáz, karburátor, bendix, fűnyíró olló, csőhajlító, zár és zárbetét rugók, rugós biztosító szegek, kulcskarikák stb. azonnal megvásárolhatók.

Vizügyi vállalkozás

Vizügyi vállalkozás

A Gyál és Vidéke Vízügyi Kft. 1993 január 1-én alakult meg négy önkormányzat részvételével. A négy önkormányzat Gyál, Vecsés, Maglód és Mende a Pest megyei Víz és Csatornamű Vállalat megszűnésével tudta a Kft.-t megalakítani. Jelenleg Gyál, Vecsés, Maglód, Üllő és Péteri önkormányzatai tagjai a Gyáviv Kft.-nek.

Tuti menü