Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Gyáli Iskolák, Óvodák, Gyermekőrzés képes leírás - Gyál.tlap.hu
részletek »

Gyáli Iskolák, Óvodák, Gyermekőrzés - Gyál.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: gyal.tlap.hu » Gyáli Iskolák, Óvodák, Gyermekőrzés
Keresés
Találatok száma - 5 db
Ady Endre általános iskola

Ady Endre általános iskola

Mi a titkuk? Talán az, hogy nem felülről várják az útmutatást a Hogyan tovább? kérdésre, hanem alkalmazkodva a körülöttük végbement változásokhoz, együtt húzó csapatként vesznek részt a célok megfogalmazásában, megvalósításában. Hitem szerint a gyáli Ady Endre Általános Iskola is ilyen közösség. Tevékenységünk, pedagógiai munkánk egyik fő jellemzője az emberközpontúság, ami alatt a gyermek, a pedagógus, a pedagógiai munkát segítő dolgozó, a szülő és a fenntartó partneri kapcsolatát értjük. Működésünket együtt hatja át a hagyományok, nemzeti értékek tisztelete és az innováció, a folyamatos fejlesztés. Többek között ezek teszik iskolánkat a város legkeresettebb oktatási intézményévé. A nyelvi tagozathoz, a gazdag szabadidős programkínálathoz, a tiszta, kulturált környezet kialakításához, tanulmányi versenyekhez köthető eredményeinkre különösen büszkék vagyunk.

Bartók Béla általános iskola

Bartók Béla általános iskola

Mit jelent az, hogy ÖkoIskola? Az emberiség jelenlegi legnagyobb kihívása a környezeti válság. A környezettudatosabb életvitel kialakítása a válsággal való megküzdés egyik fő eszköze. Ehhez a célkitűzéshez járulnak hozzá az ökoiskolák azzal , hogy a jövő generációjának nevelése során a környezettudatosan cselekvő állampolgár eszményképét tartják szem előtt.

Eötvös József

Eötvös József

Iskolánk Gyál városának egyetlen középiskolája. Jól megközelíthető Budapest felől vonattal, busszal: a 55-ös és a 294e autóbuszjáratokkal Gyál felső vasútállomásnál történő átszállással (Gyálfelső MÁV Állomás). A 89-gyors busz járat megállója az iskolánk mellett van. A kisebb környező településekről a vonat a legjobb közlekedési eszköz.

Gyermekmegőrző

Gyermekmegőrző

A Pumuklikuckó-gyermekmegőrző kifejezetten azzal a céllal jött létre, hogy lehetőséget adjon a Szülőknek kikapcsolódásra, tanulásra, ügyintézésre, minden olyan tevékenységre, amit pici gyermek mellett nehéz megvalósítani. Sok éves tapasztalatunkkal a gyermekfelügyelet terén mindent megteszünk azért, hogy gyermekének Ön a legjobbat nyújthassa akkor is, ha nincs mellette. Családias hangulatot, érzelmi biztonságot nyújtunk gyermekének, amely megkönnyíti a kisgyermek számára a szülőtől való elszakadást, előkészíti a későbbi nagyobb gyermekközösséghez való zökkenőmentes csatlakozást.

Tulipán Óvoda

Tulipán Óvoda

Az intézmény alapításáról, Gyál Város Önkormányzata határozott. Hosszú tervezgetés és sok munka után, EU szabvány szerint 175 férőhellyel megépült óvodánk, amely 2006. szeptember 1-én nyitotta meg kapuit. Óvodapedagógusok, szakképzett dajkák várták 3-7 év közötti gyermeküket a 7 csoportba. 2008-ban az Alapító Okiratunk módosítása következtében óvodánk férőhelyeinek száma 264-re bővült. 2008/2009-es tanévtől 8 csoporttal működünk, mely számára a könyvtárszoba lett átalakítva. Az óvodában található külön tornaszoba; könyvtár, mely a nevelőtestületi szobában kapott helyet, stúdió, orvosi szoba, konyha, iroda helyiségek és egy hatalmas aula, amelyet a közös rendezvények alkalmával lehet jól hasznosítani. Az udvar parkosított és a legmodernebb biztonságos játékokkal felszerelt. Helyi Óvodai Nevelési Programunk, a gyermekek óvodai nevelésében érvényesítendő elveinket fogalmazza meg, amely a megelőzésre helyezi a hangsúlyt.

Tuti menü