Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Gyáli Vállalkozások - Autóipar képes leírás - Gyál.tlap.hu
részletek »

Gyáli Vállalkozások - Autóipar - Gyál.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: gyal.tlap.hu » Gyáli Vállalkozások - Autóipar
Keresés
Találatok száma - 9 db
Autóalkatrészek

Autóalkatrészek

Vállaljuk német nyelvterületről származó partnereivel folytatandó tárgyalásainak tolmácsolását, vagy teljes kommunikációjának lebonyolítását tökéletes diszkréció mellett. Német nyelvű látogatóinak kíséretét programjaik során. Ha fontos Önnek, hogy kommunikációja során az Ön gondolatai és ne csak a leírt, vagy elhangzott szavainak szótárazott formája kerüljön partnere számára átvitelre, de ebben nem teljesen perfekt, akkor bízzon meg bennünket ezzel. A német ember szemében ha anyanyelvén szólítja meg az, az Ön számára már garantált siker. -Mechanikai -műszerész, - lakatos ipari gép- és egyéb karbantartó, javító szolgáltatások eseti és szerződéses jelleggel.

Be-Ka

Be-Ka

Cégünk, a BE-KA 100 Szolgáltató Betéti Társaság 1998. decemberében alakult Gyálon. Fő tevékenységünk a gépjárműjavítás, elsősorban a karosszéria munkák (lakatolás, fényezés). Ezen felül szélvédő- és műanyagjavítást, valamint hűtő és klímahűtő javítást is vállalunk. 2004-től biztosítási kárügyintézést is végzünk - szállítástól javításig. A sérült autók szállítását saját autómentőnkkel is meg tudjuk oldani. A javítás idejére csereautót is tudunk biztosítani. Korszerű, jól felszerelt műhelyeinkben egy időben 3-4 gépkocsit tudunk javítani, 3,5 méteres magasságig teherautók, kamionok, munkagépek karosszéria munkáit is vállaljuk.

Bodó autómosó

Bodó autómosó

Cégünk mindenkor kiemelkedően nagy hangsúlyt fektet a megbízhatóságra, a pontosságra. Célunk a minél magasabb színvonalú szolgáltatás, ezért az évek során sikerült megőrizni partnereink bizalmát. Vállalkozásunk alapítása óta arra törekszünk, hogy meg tudjuk tartani azt a személyes kapcsolatot ügyfeleinkkel, mely biztosítja számunkra a jövőbeni sikeres együttműködést.

Chip-tuning

Chip-tuning

Nekünk, akik megpróbálunk chiptuninggal foglalkozni (és azt jól szeretnénk csinálni), ezért kell egy kicsit mérnöknek, egy kicsit autószerelőnek is lennünk. Persze az sem árt, ha van egy kis tapasztalatunk az éppen tuningolt autó gyenge pontjairól, hiszen így könnyebben kikerülhetőek a felmerülő problémák. Tehát a konklúzió: a chiptuningosok a XXI. Század 'fúvókacserélői', csak az egyenes csavarhúzót felváltotta az eeprom égető, a diagnosztikai kábelről való kiolvasás, és a szoftverekkel való elektronikai 'hadviselés'.

Fekti Gumi Művek

Fekti Gumi Művek

2000-ben autószerelés mellett kezdtünk el használt motorgumik árusításával foglalkozni. Ma már igény szerint vállalunk gumiszerelést, centírozást, valamint kerék ki- és beszerelést, sérült motorkerékpár felni javítását. A gumiszerelést és centírozást 12'- 19'-ig, rugalmas munkaid&ilde;vel vállaljuk. Extrém esetekben el&ilde;zetes egyeztetést kérünk! 2004-t&ilde;l Metzeler, 2005-t&ilde;l a Michelin márkájú új gumik forgalmazását is elkezdtük! Továbbá készítünk még bukógombákat, bukócsöveket, emel&ilde;szemeket, amit igény szerint fel is szerelünk. Ezenkívül gyártunk motorkerékpár els&ilde; és hátsó emel&ilde;ket, egyedi modellekhez is, kedvez&ilde; áron.

Gyál - autószerviz - Moltim

Gyál - autószerviz - Moltim

Szervizünkben a gépkocsik számára teljes körű szervizt biztosítunk. Garanciális és más munkákat korszerű berendezésekkel felszerelt több gépkocsi állásos műhelyükben végzik el munkatársaink. - Haszon- és gépjárművek szervizelése, karbantartása - Vizsgára felkészítés - Minden típusú személy- és kisteherautók alkatrészbeszerzése Profi csapat, garantált minőség, kulturált környezet. Erről szól a Moltim Kft. több éve tartó sikertörténete. Győződjön meg erről Ön is, és keressen fel minket műhelyünkben!

Gyáli gumis

Gyáli gumis

Megnyitottuk gumis műhelyünket Gyálon, ahol gyors, pontos, precíz kiszolgálással várjuk ügyfeleinket. Gumiszervizünkben gumiszerelés, gumijavítás, centírozás, új és használt gumiabroncs értékesítés korrekt áron.

Készpénzes autófelvásárlás Gyálon

Készpénzes autófelvásárlás Gyálon

Ami Ön szerint már használhatatlan, nekünk érték lehet! Bízza készpénzes autófelvásárlással foglalkozó cégünkre kiöregedett, hibás gépjárművét, használt autóját! Vállaljuk régi gépjárművek díjmentes, korrekt elszállítását, hivatalos ügyek intézését, a dokumentáció-készítést! Forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken, ha használtautó felvásárlásról, roncsautó felvásárlásról van szó - kérésé akár házhoz is megyünk és a helyszínen készpénzzel, azonnal fizetünk! Várjuk mielőbbi megkeresését e-mailben és telefonon!

Speciális autókölcsönző

Speciális autókölcsönző

Cégünk a Speciel Cars Gépjárm&irc;közvetít&ilde;-szervez˜ egyéni cég, 1996-óta foglalkozik különleges járm&irc;vek kölcsönzésével. Megalakulásunkkor f&ilde; célkit&irc;zésünk között szerepelt, hogy valami igazán egyedi és új dolgot hozzunk létre. Úgy gondoljuk, az elmúlt 13 év során ezt sikerült megvalósítanunk. Manapság, amikor az autó mindennapos használati tárggyá vált, egyre nagyobb igény van arra, hogy ebben is mindenki kifejezésre juttathassa saját egyéniségét.Ezen a téren szeretne cégünk segítséget nyújtani, oly módon, hogy közel negyven féle igazán különleges járm&irc;vel állunk az Önök rendelkezésére. Röviden kínálatunkból:A régi autók szerelmeseinek, a 30.-as 40.-es 50.-es évekb&ilde;l való tökéletesen restaurált,eredeti oldtimereket tudjuk ajánlani,cabrio és zárt változatban.Az amerikai stílust kedvel&ilde;knek, elegáns vagy könnyed megjelenéshez luxus limuzinokat fehér és fekete színben, valamint Cadillac-eket és Chevrolet-eket cabrio és zárt változatban kínálunk.Az angol eleganciát a Rolls Royce-ok képviselik,de természetesen a klasszikus LondonTaxi is megtalálható kínálatunkban.Csoportoknak különleges autóbuszokat ajánlunk,pl.: amerikai iskolabusz,vagy régi farmotoros Ikarus 55.A lovas hangulathoz hintóink állnak rendelkezésükre.

Tuti menü