Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Gyáli Vállalkozások - Építőipar képes leírás - Gyál.tlap.hu
részletek »

Gyáli Vállalkozások - Építőipar - Gyál.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: gyal.tlap.hu » Gyáli Vállalkozások - Építőipar
Keresés
Találatok száma - 18 db
Ablaküveg Mester

Ablaküveg Mester

Vállaljuk minden féle épület-üvegezést, fehér-szines katedrál, savmaratott, reflexiós, dróthálós üvegekkel, helyszíni kiszállással. Hő- és hangszigetelt üvegek: A hagyományos hőszigetelt üvegeken kívül fokozottan hőszigetelő üvegek forgalmazását és beépítését vállaljuk! Erkélyüvegek cseréje: Törött erkélyüvegek cseréje, biztosítók támogatásával! Tükrök, bútorüvegek,asztallapok, üvegajtók méretre, akár egyedi formára vágását, csiszolását ( élcsiszolás, fazettázás ) és fúrását vállaljuk.

Ácskalapács

Ácskalapács

Cégünk, az ÁcskalapÁcs Bt. fő profilja: tetőépítés, tetőszerkezet építés, tetőfedés, tető felújítás tetőtér beépítés, hőszigetelés, lambériázás, gipszkarton szerelés ácsmunkák, könnyűszerkezetes épület, garázs, melléképület, terasz, előtető, szaletli, kocsibeálló, stég - építés, készítés fából és egyéb ácsmunka Telephelyünk Vecsésen (Pest megye, Bp. mellett) található. Minden felkérésre részletes árajánlatot adunk.

AgroPlast

AgroPlast

Az Agroplast Kft. jelenlegi telephelyén 1969-ben kezdte el az üvegszálerősítésű poliészter termékek gyártását. Az akkor gyártott nagyméretű üvegszálerősítésű poliészter kemény poliuretánhab szendvicsszerkezetű panelekből összeállított (mintegy 10.000 méter hosszban) épületek, melyek mint sertéstartó épületek, raktárak, tanuszodák, stb. ma is állnak, minimális tisztántartáson kívül karbantartást nem igényelnek. 1972-ben kezdtük el az üvegszálerősítésű kerti úszómedencék, vitorláshajók, játszótéri csúszdák, napozópadok, kerti székek, valamint különféle tej-, permetlé-, és halszállító tartályok továbbá az állattartásban használt önitató vályúk gyártását. Már az 1970-es évek eleje óta igyekezett nyugati piaclehetoséget kiépíteni, így a kelet európai piac összeomlása nem sújtotta véglegesen. Jelenleg az Agroplast Kft termelésének mintegy 50-55 %-át Nyugat-Európában értékesíti. Exportját és importját saját jogon gyakorolja. A kft. belföldi értékesítése saját telephelyen történik. Az érdeklődőket és a vásárlókat kultúrált vevőszolgálati irodával és bemutatóteremmel várjuk. A belföldi forgalmazásban további 16 viszonteladó is részt vesz.

Árnyékolástechnika

Árnyékolástechnika

25 éve foglalkozunk árnyékolástechnikával, 1983-ban elindított magánvállalkozásunk 1997-től betéti társaságként, majd kft-ként működik. Cégünk profilja: redőny reluxa, szalagfüggöny, vás zonroló, napellenző, szúnyogháló, har m onikaajtó készítés, szerelés Telephelyünk: Gyál, Budapesten és 50 km-es körzetében nem számítunk fel külön szállítási költséget.

Boda-bútor

Boda-bútor

Cégünk fő tevékenységi köre az új bútorok gyártása, forgalmazása, valamint modern és stilbútorok áthúzása. Cégünk jelenleg két üzlettel rendelkezik, melyekben megtalálhatóak az általunk gyártott bútorok nagyrésze, továbbá szekrények, konyhák, komódok, gardróbok, előszobafalak, étkezők, tálalók, dohányzóasztalok, hálószobaszekrények. Cégünk 1988. májusában vállalkozásként kezdte, majd 2004. májusában Kft-vé nőtte ki magát.

Bútor-szerelvény

Bútor-szerelvény

A sokéves bútorgyártási tapasztalataim során rájöttem, hogy sokszor a legnagyobb gondot a bútorszerelvény beszerzése jelenti. Gyakran be kell járni az egész várost, míg sikerül mindent megkapni. Gondolt már arra, hogy ez mennyi időt és pénzt vesz el Öntől?! Ennek az áruháznak a létrehozásával az volt a célom, hogy a bútorgyártáshoz szükséges szerelvények, ajtófrontok, szerszámgépek és egyéb tartozékok beszerzését megkönnyítsem. Önöknek ezentúl egy egyszeri gyors regisztráció után csak ki kell választani az adott terméket egy virtuális kosárba dobni és, majd ha jön a futár átvenni.

Dr.Gáz

Dr.Gáz

1999-ig Sebes Gyorszolgálat néven futottunk. Víz, központi fűtés, gáz-gázkészülékek szerelésével, javításával foglalkoztunk. Ma már csak gázkészülékek szervizelésével, beüzemelésével, központi fűtési vezérlések és ezeknek a tervezésével, műszaki vezetésével, a kondenzációs kazánok forgalmazásával, beszerelési tanácsadásával, beüzemelésével foglalkozunk. 2003-ban indítottuk el Web áruházunkat. Munkám során találkozom rengeteg, tervezésben vagy kivitelezés során elrontott gépészeti munkákkal, melyek lehettek volna jobbak, igényesebbek és néha talán olcsóbbak, ha megvan a kellő odafigyelés, hozzáértés. Mivel jó magam is majd 2 évtizeden át szereltem gépészetet így megvan a hozzá értő szakértelmem.

Duguláselhárítás Budapest

Duguláselhárítás Budapest

Duguláselhárítás géppel Budapesten a legolcsóbban, hétvégén és ünnepnapokon is! Kiszállási díj nélkül! Duguláselhárítás, minden olyan kis munka amire nem talál embert, de Önnek fontos!!! Ha felhív, szívesen segítek ötletekkel, jótanácsokkal. Duguláselhárítás Budapest teljes területén és környékén. Vállalom wc,fürdokád, padlóösszefolyó, mosdó és mosogató, szennyvíz csatorna lefolyó tisztítását és udvaron lévo tisztítóaknák takarítását, a dugulás megszüntetését. Budapesten a legolcsóbban!!!-Hívjon és nem fog csalódni bennem!! A duguláselhárítás árakat elore egyeztetem Önnel, valamint az elvégzett munkára garanciát vállalok, így Önt meglepetés már nem érheti! Több éves duguláselhárítási tapasztalattal rendelkezo szakember vagyok és a hívását követoen a leheto legrövidebb idon belül a megadott címre érkezek, ahol maximális alapossággal, körültekintéssel és olcsón hárítom el a dugulást, méghozzá végérvényesen! Elérhetőség:1215.Budapest Árpád u. 6. Tel:0670/9409292

Épületgépészet

Épületgépészet

Tevékenységi kör Villanyszerelés teljes körben, valamint: - kábeltévé szerelés, kiegészítés; - kaputelefon, reklámvilágítások, kapumozgatók kiegészítése, telepítése; - panellakásokban vezeték besüllyesztés. Víz-, gáz- fűtési rendszerek teljeskörű kiépítése, javítása, valamint: - vizesblokk felújítás; - gázkészülékek javítása; - légtechnika kiépítés, javítása.

Hirdetés
Fabrikett tüzifa helyett

Fabrikett tüzifa helyett

Javaslatok a fa brikett használatához: Kályhába, cserépkályhába, kandallóba a tűzifához hasonló módon kell a fa brikettet használni, de a tűztérbe egyszerre a fánál megszokott mennyiség felét-háromnegyedét kell betölteni. Vegyes tüzelésű kazánokba a tűztér 1/3-1/2-es töltöttsége mellett érhetjük el a legjobb tüzelési hatásfokot. A kémény nagymértékben befolyásolja a tüzelőberendezés hatékony működését. előnyösebb a korszerűbb saválló acélból, saválló kerámiából, tűzálló betonból, tűzálló samott téglából vagy fagyálló pillértéglából készült kémény használata.

Gázszerelés - Gyál

Gázszerelés - Gyál

1992 óta foglalkozom víz-gáz fűtésszereléssel,gázszerelés,vízszerelés ,nálunk a víz-gázszerelő szakma már tradicionális ,édesapám is ezzel foglalkozott,aki többször is kiemelt szakemberként tartottak számon Európa több országában is. Én nála tanultam,és már tanulóként az ország legjobb 20 között tartottak számon. Foglalkozom a legkisebb tömítéscserétől a lakóparki kazánházakig mindennel ami a víz-gáz és a fűtésszereléshez tartozik.Dolgoztam külföldön,és elszomorított amikor hazajöttem hogy mennyi mondvacsinált gázszerelő van ebben az országban.

Holló

Holló

Engedje meg, hogy egy pár mondatban ismertessem Önnel a cégünkkel kapcsolatos információkat: Egyéni vállalkozóként kezdtem az építőipari tevékenységemet 1995 januárban. Ezt folytatva 1998 január elseje óta mint Bt működünk. Elsősorban Budapesten és környékén, lakások, családi házak, irodák, üzlethelyiségek, iskolák, közintézmények, stb. belső felújítását, családi házak külső festését, mázolását vállaljuk. Munkáinkat kedvező áron, igényesen, megbízható, magasan képzett szakemberekkel végezzük el, melyekre 5 év garanciát vállalunk.

Ipari gyorskapu kiépítése

Ipari gyorskapu kiépítése

A ki- és beléptetés során a pontosság és az esztétikum egyaránt fontos, manapság pedig már elvárásnak számít az automatikus beengedés. Egy automata üvegajtó vagy fotocellás ajtó minden kívánalomnak megfelel: egyszerre mutatós, kényelmes és hasznos. Bizonyos esetekben, például egy ipari garázskapu vagy egy sorompó esetén, azonban már nagyobb hangsúly kerül a praktikumra, legtöbbször a megjelenés kárára. De nem nálunk. Győződjön meg róla, hogy egy ipari használatra szánt kapu is lehet dekoratív! Hívjon bizalommal!

Kertépítés és kerttervezés Pest megye

Kertépítés és kerttervezés Pest megye

Egy ápolt kert üde látványa, és az itt eltöltött idő az egyik legjobb természetes testi-lelki kikapcsolódás. Cégünk Budapesten és környékén kertépítéssel, kertfenntartással automata öntözőrendszerek tervezésével, és kivitelezésével foglalkozik. teljes körű szolgáltatást nyújtva megrendelőinknek. Több éves gyakorlattal rendelkező szakemberek alapították Az évek alatt megszerzett tapasztalat alapján összeállított, egyedülálló öntözési- és tótechnikai megoldásokat is kínálunk vásárlóinak Munkáink. tervezése során kiemelten fontos számunkra a megrendelő kívánságai, igényei

Kiss Sándor - villanyszerelő

Kiss Sándor - villanyszerelő

Családi házat, lakást, ipari létesítményt, irodát vásárolna? Érdekli az villamos hálózat megbízhatósága, terhelhetősége? Hivatalos dokumentált átvizsgálás! 15 évnél régebbi kivitelezésű elektromos hálózatok 90%-ban nem tudják biztonságosan ellátni a mai energia igényeket. A villamos berendezések ellenőrzése élet és vagyonvédelmi célú, feltáró vizsgálat. Célja a hibák, hiányosságok feltárása, villamos berendezések épségének, üzembiztosságának minősítése, lehetőséget biztosítva a hibák, hiányosságok javítására, ezzel megóvva kollégáink, családtagjaink testi épségét, nem beszélve az anyagi kárról, amit egy meghibásodott berendezés, okozhat.

Mitku és Társa

Mitku és Társa

Cégünk 10 éve foglalkozik fa nyílászárók gyártásával és forgalmazásával. A gyártás terén kulcsszavunk a pontosság és a minőség, amelyek megtartását jól képzett szakemberek biztosítják. Az eddig elért eredményeink, valamint üzleti sikereink titka az, hogy termékeinket termelői áron tudjuk értékesíteni. Így hozzásegíthetünk mindenkit a nyugodtabb, gazdaságosabb élethez - gondolunk itt a fűtésre és az ezzel együtt járó gondokra. Mint tudjuk, kevés olyan cég létezik, amely működése során egy termékcsoporttal foglalkozik - ez azonban nekünk sikerült. Ennek és a sikereknek köszönhetően mára cégünk egy, több mint 1000 m2 alapterületű műhelyben működik, egy Gyál peremén lévő iparterületen. Az itt gyártott termékek megfelelnek az EU-ban előírt szabványoknak és minőségügyi elvárásoknak. Termékeink a Kermi minőségellenőrző és minősítő osztálya által lett bevizsgálva és elismerve, valamint éves mintavétel alapján tovább ellenőrizve. A faanyagok terén borovifenyő (erdeifenyő), lucfenyő és tölgyfa a választékunk.

Szálka 86

Szálka 86

A Céget 1986. augusztus hónapban alapította 4 magánszemély, családi jellegű vállalkozásként. Egy nem saját tulajdonú műhelyben barkácsléc gyártással kezdtünk, alkalmazottak nélkül. 1987-től saját üzem fejlesztésén dolgoztunk, ahol már elsődleges faiparral is (fűrészipar) foglalkoztunk. Ez egy 200 m2-es kis üzemcsarnok volt. Mivel méreteiben a fenti üzemcsarnokot kinőttük, 1989-ben új beruházásba kezdtünk, egy kb. 3 hektáros bérelt területen. Itt több kisebb üzemcsarnok is épült, ahol már ajtó-, ablak- és faház gyártást is folytattunk. A rendszerváltás után lehetőségünk nyílt egy nagysorozatú nyílászáró gyártására alkalmas üzem technológiájának megvásárlására, valamint a csarnok bérlésére. Ezzel párhuzamosan szükségessé vált további fűrészüzemek bérbevétele is. Az 1990-es évek elején 3 telephelyen, szinte a faipar valamennyi ágával foglalkoztunk. A bérleti jogviszony kedvezőtlenségei (bérleti díj, fejlesztési képtelenség), illetve az emelkedő szállítási költségek miatt szükségessé vált a több üzemegység egy helyre csoportosítása, valamint a tulajdon erősítése. 1994. évben kezdtük a jelenlegi, már saját tulajdonú üzem építését. Ez az üzemünk egy mezőgazdasági szántóföldön épült, ahol az összes infrastruktúra kiépítése is Cégünk feladata volt. Az üzem 1995. végére elkészült és valamennyi telephelyünkről összes tevékenységünket ide csoportosítottuk át.

Tuti menü