Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Gyáli Vállalkozások - IT képes leírás - Gyál.tlap.hu
részletek »

Gyáli Vállalkozások - IT - Gyál.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: gyal.tlap.hu » Gyáli Vállalkozások - IT
Keresés
Találatok száma - 5 db
Elko-Gyorsszerviz

Elko-Gyorsszerviz

Mindannyiunk számára nagyon kellemetlen, amikor meghibásodik valamelyik számítástechnikai eszközünk és általában pont akkor, amikor a legnagyobb szükségünk lenne rá. Ilyenkor következik az szokásos szervizelési 'tortúra': -számítógépünk szétszerelése -gondoskodni kell a szállításról a megfelelő időben -a szervizben vagy produkálja a hibát vagy nem -több napos átfutási idő, amíg elkészül -az elkészült gépünk (ha elkészült) hazaszállítása -otthon jöhet az összeszerelés -és végre folytathatjuk ott ahol abbahagytuk - de arra már nem is emlékszünk hogy az hol volt Mi ezen kelletlenségektől szeretnénk megkímélni kedves Ügyfeleinket. Kollégáink megfelelő szaktudásukkal és tanácsaikkal igyekeznek megoldani problémájukat kényelmesen az Ön otthonában.

HICO számítástechnika

HICO számítástechnika

Az 1995-ben alakult vállalkozás a kezdetektol fogva a felhasználók teljes körű kiszolgálására helyezte a hangsúlyt. Így a szó szoros értelmében vett számítástechnika (hardver és szoftver) kereskedelme mellett, az egyre szorosabban hozzá kapcsolódó tevékenységek is felkerültek a kínálati listára. Ennek megfelelően mára már a hardver elemektől a kész, saját összeszerelésű és márkás számítógépek, valamint a szoftver eszközök kereskedelme mellett a kiegészítő tartozékok is a palettát bovítik. A kellék anyagok (nyomtató kellékek, kábelek stb.), papíráruk, irodaszerek, irodai kiegészítők, irodai kisbútorok mellett a telekommunikációs elemek (mobil telefon tartozékok, telefon készülékek, stb.) is kaphatók. A kereskedelem mellett fontos tevékenység a szolgáltatás. A nálunk vásárolt gépeket, berendezéseket a vevo telephelyén beüzemelve, garanciával adjuk át. A meghibásodott eszközök javítását (a nem nálunk vásároltakat is) a szervizünk vállalja. E mellett számítógépes hálózatok kiépítésében is ügyfeleink rendelkezésére állunk.

Ramir Szoftver

Ramir Szoftver

A Szoftveres Bt. azzal a céllal alakult, hogy igényes számítástechnikai megoldásokat kínáljon üzleti partnerei számára. Fő tevékenységi köre logisztikai informatikai rendszerek fejlesztése, beüzemelése és karbantartása.

RealDreamv Szoftverfejlesztés

RealDreamv Szoftverfejlesztés

Cégünk fő profilja egyedi szoftverfejlesztés, valamint vállalatirányítási és webes alkalmazások és szolgáltatások fejlesztése. Munkatársaink már több mint 24 éves tapasztalattal rendelkeznek a szoftver ill. hardver területeken. Készítettünk már több ezer programot a hardver-vezérlésektől kezdve a több száz alkalmazásból álló komplex rendszerekig. Minden esetben a legújabb professzionális fejlesztő rendszerekkel dolgozunk, nagyteljesítményű munkaállomásokon, hogy az Ön igényeinek megfelelő szolgáltatásainkat a lehető leggyorsabban és legjobb minőségben végezhessük el.

Valázsik Reklámstúdió

Valázsik Reklámstúdió

Cégünket 1993-ban alapítottuk. Kezdetben, mint Betéti Társaság működtünk, majd 2000-ben átalakultunk Kft-vé. Az eltelt 14 év alatt széleskörű ügyfélkör alakult ki. Szolgáltatásainkat és gépparkunkat fokozatosan bővítettük. Ma már színes A3 lézernyomtatókkal, fóliavágó plotterrel, professzionális laminálógéppel, színes szkennerrel rendelkezünk, grafikai szolgáltatások széles palettáját nyújtjuk, a betűkivágástól a különféle nyomdai munkákig. Küldetésünk ügyfeleink grafikai igényeinek teljeskörű kielégítése lépést tartva a legmodernebb technikával.

Tuti menü