Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Gyáli Vállalkozások - Kert képes leírás - Gyál.tlap.hu
részletek »

Gyáli Vállalkozások - Kert - Gyál.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: gyal.tlap.hu » Gyáli Vállalkozások - Kert
Keresés
Találatok száma - 4 db
B&P Dominátor

B&P Dominátor

Cégünk a B& Dominátor Kft 1994. második félévében alakult, családi vállalkozásként. Profilja a megalakuláskor mezőgazdasági és kerti kisgépek forgalmazása és beruházása, lebonyolítása volt. Időközben a piac igényei szerint, valamint szakmába vágóan kiegészült teljes körű munkavédelmi és tűzvédelmi szolgáltatással és az ehhez kapcsolódó környezetvédelmi feladatok ellátásával. A bekövetkezett gazdasági változások miatt munkavédelmi, környezetvédelmi és tűzvédelmi tevékenység került előtérbe. Igény szerint szolgáltatásainkat kiegészítettük tűzoltó-készülék forgalmazásával és ellenőrzésével. Jelenleg ezeken a területeken tudjuk kiszolgálni a hozzánk forduló szervezeteket illetve államigazgatási területeit.

Forest-Wil - Gyál

Forest-Wil - Gyál

Kertészkedés felsőfokon! Ha Forest-Wil, akkor kertészkedés felsőfokon! Szolgáltatásaink: - Fakivágás - Gallyazás - Elszállitással is - Fűvágás - Lomtalanitás - Parkositás - Veszélyes fakivágás alpintechnikával - Gyors megbizható munka - 10 t. autóval fuvarozást is vállalunk - Tüzifa értékesités

Gyálligeti kertészeti áruda

Gyálligeti kertészeti áruda

1992-től foglalkozunk dísznövények, palánták, kertészeti kellékek, és egyéb kerti kiegészítők forgalmazásával. Eleinte egyéni vállalkozás keretén belül, majd később, a jó minőségű, ám megfizethető árú termékeinknek hála, s piaci lehetőségeink bővülésével, a jóval bővebb mozgásteret nyújtó társas cégformára váltottunk. Cégünket, a Hajnal Plaszt Kft-t 1998-ban alapítottuk, a termelést, és az értékesítést immáron több szolgáltató profillal is bővítve. Termékeinkkel a kezdetek óta jelen vagyunk, saját eladótérrel az ország két legnagyobb forgalmat lebonyolító nemzetközi nagykereskedelmi piacán, a budaörsi Flórán, illetve a szigetszentmiklósi FloraCoop-on is. A közvetlen értékesítést, és ügyfeleink gördülékenyebb kiszolgálását is szem előtt tartva, 2003-ban Gyálon,1700 m2-es telephelyen, kertészeti árudát nyitottunk. A kertépítés és kertgondozás, az öntözőrendszer telepítés, a közületek számára történő parkosítási, és fásítási munkák azóta cégünk legproduktívabb tevékenységévé nőtték ki magokat Munkáink során kizárólag az általunk is használt, és árudánkban értékesített termékeket használunk fel.

Kaktusz

Kaktusz

A család változatosságából következően nem tudunk olyan tartási feltételeket leírni, amelyek egységesen minden faj tartásához megfelelnének. Ennek ellenére igen nagy fajszámmal bíró gyűjtemények léteznek, ahol különböző élőhelyről származó növények együtt élnek. Ez természetesen nem úgy oldható meg, hogy az egyes fajoknak az élőhely ismeretében különböző feltételeket teremtünk, hanem úgy hogy a kaktuszok igen tág tűrőképességét használjuk ki. Az egyes környezeti igények vonatkozásában felállítható néhány olyan alapvetően eltérő ápolási csoport, amelybe a fajok többsége jól beilleszthető, még ha ott nem is az ideális feltételeket kapják, de az adott feltételek mellett együtt termeszthetők.

Tuti menü