Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Gyáli Vállalkozások - Szépségipar képes leírás - Gyál.tlap.hu
részletek »

Gyáli Vállalkozások - Szépségipar - Gyál.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: gyal.tlap.hu » Gyáli Vállalkozások - Szépségipar
Keresés
Találatok száma - 5 db
Andi Masszázs

Andi Masszázs

Fáj a háta, nyaka, lába? jöjjön Andi masszázs szalonjába! A masszázst már évezredek óta használják fáldalomenyhítésre, különféle betegségek gyógyítására, vagy csak egyszerűen a jó közérzet érdekében.

Esküvői ruha - Gyál

Esküvői ruha - Gyál

A Mária esküvői ruha szalon - saját készitésü, egyedi tervezésü- menyasszonyi ruha, menyecske ruha, koszorúslány ruha kölcsönzésével és varrásával foglalkozik. Menyasszonyi ruha kinálatunkra a széles méretválaszték, koszorúslány ruha kinálatunkra a nagy szinválaszték jellemző, a menyecske ruha pedig sokféle stilusban található szalonunkban. A szalagavatóra készülő lányok keringő ruhát,táncruhát a meglévő esküvői ruhák közül válogathatnak. Kiegészitők / fátyol, kesztyü, fejdisz, ékszer, stóla, pelerin/ kölcsönözhetők a menyasszonyi ruhák mellé, a koszorúslány ruhákhoz és a menyecske ruhákhoz pedig kesztyüt, nyakpántot, stólát és pártát tudunk ajánlani.

Helena

Helena

Helena-Z Kft. családi vállalkozás formájában 1991 óta gyártja és egyben forgalmazza termékeit, melyek minden korosztály számára elérhető áron kényelmes viseletet biztosít. A kiváló minőségű olasz alapanyagokból készült termékek tervezésénél és gyártásnál figyelembe vesszük a férfiak, nők és gyerekek igényeit, melynek eredményességét a több mint ötven fazonból álló kollekciónk biztosítja. Cégünk termékeit az ország egész területére kiterjedt értékesítési hálózat útján juttatjuk el a kereskedőkhöz. Terveink között szerepel Szlovákia mellett további szomszédos országok piacain való megjelenés.

Kozmetika Szalon

Kozmetika Szalon

Kozmetika szalonunkban minden a lelki nyugalomhoz és a megfelelő önbizalom megszerzéséhez szükséges kozmetikai szolgáltatást megtalál. A Piercing és a fülbelövéstől, a testkezelésig, az ultramodern kozmetikai beavatkozásokon át a hagyományos arckezelési eljárásokon keresztül. A természetesség fontos kritérium számunkra. Segítségünkkel Ön a legjobbat hozhatja ki magából, hogy szépsége mindenhol átütő sikerre számíthasson.

Napvirág Kozmetika

Napvirág Kozmetika

A Napvirág Kozmetika közel 10 éve nyílt meg a Kőrösi úton, majd 2009. áprilisától költözött át a Piactérre ugyanis bővült a szolgáltatások köre a gyógymasszázzsal, amihez több helyre volt szükségünk. Mi egy testvérpár vagyunk, és sokan meglepődnek, amiért ugyanazt a hivatást választottuk, de ez korántsem szokatlan, ha megismernek minket. Mindketten egészségügyi végzettséggel rendelkezünk, így aztán ugyanazon elvek szerint végezzük a kozmetikusi feladatokat. Egészség és belső harmónia nélkül nincsen szépség. Ezért mi nem a problémák elkendőzésére, hanem azok okának felkutatására, és így megoldására törekszünk.

Tuti menü