Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Gyáli Vállalkozások - Vendéglátás - Könyvelés képes leírás - Gyál.tlap.hu
részletek »

Gyáli Vállalkozások - Vendéglátás - Könyvelés - Gyál.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: gyal.tlap.hu » Gyáli Vállalkozások - Vendéglátás - Könyvelés
Keresés
Találatok száma - 7 db
Arizona Pub

Arizona Pub

Az Arizona Söröző 2001. május 25-én úgy nyitotta meg kapuit a nagyközönség előtt, hogy kimondottan western stílusban épült, mely jellegzetes külsején és a belső elrendezésén egyöntetűen látszik. Robosztus fa kerítésével és hatalmas ökörfejes kapubejárójával már messziről felhívja magára a figyelmet. A vadnyugati házakra emlékeztető homlokzata, a belső és külső kör erkélye, a falat díszítő s egyben a régi szalonokra emlékeztető zöld-arany selyem tapéta, a nyílt tüzű régépítésű kandalló és a valódi nyereg bárszékek a markáns fa asztalokkal és székekkel idézik a Western hangulatát. Az ajtóban ember nagyságú indián szobor fogadja a vendégeket, nem egyszer megviccelve azokat, akik ráköszöntek. A kő és tégla a belsőtér kialakításában is jelentősen részt kapott. Hideg napokon minden esetben begyújtunk a kandallóba, amikor is a nyílt tűz pattogása és látványa kellemesen és méltóan növeli a bárpult előtt ülők hangulatát. Míg az emeleti belső korlátokat hatalmas, a tetőszerkezetet is kitámasztó négy akácfa oszlop tartja. Egyben szintén az emeleten található az a működő kemence melyben lengyel recept alapján szoktuk elkészíteni, megsütni a csülköt. De itt helyezkedik el az a szalon biliárdasztal is mely önfeledt játékra ad lehetőséget bárki, számára ki szereti a biliárdot.

Cukrászda

Cukrászda

Cukrászdánk 2003 óta családi vállalkozásként üzemel. Ez idő alatt mindvégig arra törekedtünk, hogy betérő vendégeink igényeit maximálisan kielégítsük. Célunk egy olyan hely kialakítása volt, ami lehetővé tesz kellemes időtöltést családok, baráti találkozók, üzleti megbeszélések számára. Biztonságos parkolási lehetőséget alakítotunk ki és kerthelyiségünkben játszótér várja az apróságokat.

Garasos Ügyviteli Iroda

Garasos Ügyviteli Iroda

Cégünket 1990-ben alapítottuk 'Garasos' Ügyviteli Szolgáltató Bt-ként, majd 1995-ben alakultunk át Kft-vé. A tulajdonosok több évtizedes nagyvállalati számviteli, pénzügyi és munkaügyi gyakorlattal rendelkeztek már az indulásnál is. Az elmúlt 17 év alatt egy ütőképes csapat nőtt fel, amely profi a számviteli szolgáltatások területén.

Gyáli könyvelők

Gyáli könyvelők

Ezen a weboldalon, a Gyál városának gazdasági szereplői, azon is belül pedig a könyveléssel foglalkozó vállalkozók illetve vállakozások listáját tekintheti meg. Reméljük megtalálja az Ön számára legkedvezőbb, és legoptimálisabb könyvelési vállakozást Gyálon. Kellemes böngészést kívánunk!

Könyvelés

Könyvelés

A számviteli törvény előírásai alapján cégem ellátja a klasszikus könyvelői, bérszámfejtői és tb. ügyintézői feladatokat. Nagy hangsúlyt fordítok ügyfeleim igényeinek és elvárásainak a maximális kiszolgálására melynek alapja a kölcsönös bizalom és szimpátia. Elsősorban betéti társaságok és kft.-ék könyvelésével foglalkozom Budapest és Pest megye területén /Budakeszi,Páty,Telki,Zsámbék,Óbarok,Fót / Tevékenységemet nagyrészben gyáli irodámba végzem. Bizonylatok átvétele történhet személyesen az irodámban vagy igény szerint házhoz megyek. Igény szerint helyszíni könyvelést is vállalok. Bízom benne, hogy áraim és szolgáltatásaim színvonala felkeltik figyelmét és a jövőben Önt is partnereink között köszönthetem. A szolgáltatások elvégzéséhez a szükséges felkészültséggel és feltétellel rendelkezik cégem. A tudomásomra jutott adatokat bizalmasan kezelem, titoktartási kötelezettséggel tartozom a kezelt adatok vonatkozásában. Az időközben bekövetkező joszabályváltozásokról tájékoztatom.

Könyvelés - Gyálon

Könyvelés - Gyálon

Magánvállalalkozások, Bt.-k, Kft.-k, könyvelését, Tb. ügyintézését vállaljuk kedvező, anyagtól függő megegyezéses áron. Ügyfeleinknek ingyenes adó tanácsot adunk! Nyugodtan és kényelmesen hátradőlhet, mert dönthet úgy is, hogy a könyvelendő anyagért házhoz megyünk, adó hivatalba, Tb-be járunk Ön helyett, sőt munkaügyi és egyéb ellenőrzésén is képviseljük Önt, ezen ügyek postázását és nyomtatvány beszerzését is teljes körűen mi intézzük.

Pékáru

Pékáru

Vállalkozásunkat (kenyér pékáru kereskedelem) 2002 évében indítottuk el Gyálon,egy négy keréken guruló mozgó bolt formájában, majd 2003 tavaszán megnyitottuk első üzletünket a Vecsési út 2. szám alatt (a Profi-val szemben). Már a kezdetektől arra törekedtünk, hogy olyan minőséget és választékot kínáljunk a vásárlóknak amihez addig és azóta sem lehetett hozzájutni a városban. Az elmúlt 3 évben az itt élő emberek megszerették termékeinket, mivel azt tapasztalhatták, hogy nálunk az udvarias kiszolgálás mellett, mindig kiváló minőségű pékáruhoz jutnak hozzá, mindezt elfogadható áron. Napi többszöri sütéssel biztosítjuk azt, hogy a vásárlók hétfőtől vasárnapig bármely napszakban, frissensült pékáruhoz jussanak hozzá! Azóta sikerült tevékenységünket egy vecsési üzlettel, valamint egy felsőpakonyi mozgó bolttal bővíteni,melyet az ottani lakosság is örömmel fogadott. Nálunk közel 70 féle péksütemény, és 12 féle kenyér közül választhat a kedves vásárló, valamint a diabetikus és gluténmentes termékek széles választékát is kínáljuk! Ezenkívül cukrásztermékek, tejtermékek, üdítők is kaphatóak üzleteinkben.

Tuti menü