Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Gyál linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Bodó - Garasos [2. oldal]
részletek »

Gyál képes leírás: Bodó - Garasos [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: gyal.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 85 db
Bodó autómosó

Bodó autómosó

Cégünk mindenkor kiemelkedően nagy hangsúlyt fektet a megbízhatóságra, a pontosságra. Célunk a minél magasabb színvonalú szolgáltatás, ezért az évek során sikerült megőrizni partnereink bizalmát. Vállalkozásunk alapítása óta arra törekszünk, hogy meg tudjuk tartani azt a személyes kapcsolatot ügyfeleinkkel, mely biztosítja számunkra a jövőbeni sikeres együttműködést.

Budapest XVIII - Főváros szomszédos kerülete

Budapest XVIII - Főváros szomszédos kerülete

A XVIII. kerület két fő településből: Pestszentlőrincből és Pestszentimréből áll. A 100 ezer fő állandó lakos kb. 79-21 %-ban oszlik meg a két kerületrész között. A kerület főleg lakójellegű peremkerület, többségében alacsony szintszámú, laza családi házas beépítéssel, több intenzív beépítésű lakóteleppel és néhány fontosabb ipari létesítménnyel. A lakójelleg a múlt századvégi nyaralóhely funkció egyenes folytatása. A kerület területén foglal helyet Budapest és az ország nemzetközi repülőtere, Ferihegy, s itt működnek a következő országos jelentőségű intézmények: Országos Meteorológiai Szolgálat Központi Előrejelző, Központi Légkörfizikai Intézet.

Bútor-szerelvény

Bútor-szerelvény

A sokéves bútorgyártási tapasztalataim során rájöttem, hogy sokszor a legnagyobb gondot a bútorszerelvény beszerzése jelenti. Gyakran be kell járni az egész várost, míg sikerül mindent megkapni. Gondolt már arra, hogy ez mennyi időt és pénzt vesz el Öntől?! Ennek az áruháznak a létrehozásával az volt a célom, hogy a bútorgyártáshoz szükséges szerelvények, ajtófrontok, szerszámgépek és egyéb tartozékok beszerzését megkönnyítsem. Önöknek ezentúl egy egyszeri gyors regisztráció után csak ki kell választani az adott terméket egy virtuális kosárba dobni és, majd ha jön a futár átvenni.

Chip-tuning

Chip-tuning

Nekünk, akik megpróbálunk chiptuninggal foglalkozni (és azt jól szeretnénk csinálni), ezért kell egy kicsit mérnöknek, egy kicsit autószerelőnek is lennünk. Persze az sem árt, ha van egy kis tapasztalatunk az éppen tuningolt autó gyenge pontjairól, hiszen így könnyebben kikerülhetőek a felmerülő problémák. Tehát a konklúzió: a chiptuningosok a XXI. Század 'fúvókacserélői', csak az egyenes csavarhúzót felváltotta az eeprom égető, a diagnosztikai kábelről való kiolvasás, és a szoftverekkel való elektronikai 'hadviselés'.

Cukrászda

Cukrászda

Cukrászdánk 2003 óta családi vállalkozásként üzemel. Ez idő alatt mindvégig arra törekedtünk, hogy betérő vendégeink igényeit maximálisan kielégítsük. Célunk egy olyan hely kialakítása volt, ami lehetővé tesz kellemes időtöltést családok, baráti találkozók, üzleti megbeszélések számára. Biztonságos parkolási lehetőséget alakítotunk ki és kerthelyiségünkben játszótér várja az apróságokat.

Dr.Gáz

Dr.Gáz

1999-ig Sebes Gyorszolgálat néven futottunk. Víz, központi fűtés, gáz-gázkészülékek szerelésével, javításával foglalkoztunk. Ma már csak gázkészülékek szervizelésével, beüzemelésével, központi fűtési vezérlések és ezeknek a tervezésével, műszaki vezetésével, a kondenzációs kazánok forgalmazásával, beszerelési tanácsadásával, beüzemelésével foglalkozunk. 2003-ban indítottuk el Web áruházunkat. Munkám során találkozom rengeteg, tervezésben vagy kivitelezés során elrontott gépészeti munkákkal, melyek lehettek volna jobbak, igényesebbek és néha talán olcsóbbak, ha megvan a kellő odafigyelés, hozzáértés. Mivel jó magam is majd 2 évtizeden át szereltem gépészetet így megvan a hozzá értő szakértelmem.

Duguláselhárítás Budapest

Duguláselhárítás Budapest

Duguláselhárítás géppel Budapesten a legolcsóbban, hétvégén és ünnepnapokon is! Kiszállási díj nélkül! Duguláselhárítás, minden olyan kis munka amire nem talál embert, de Önnek fontos!!! Ha felhív, szívesen segítek ötletekkel, jótanácsokkal. Duguláselhárítás Budapest teljes területén és környékén. Vállalom wc,fürdokád, padlóösszefolyó, mosdó és mosogató, szennyvíz csatorna lefolyó tisztítását és udvaron lévo tisztítóaknák takarítását, a dugulás megszüntetését. Budapesten a legolcsóbban!!!-Hívjon és nem fog csalódni bennem!! A duguláselhárítás árakat elore egyeztetem Önnel, valamint az elvégzett munkára garanciát vállalok, így Önt meglepetés már nem érheti! Több éves duguláselhárítási tapasztalattal rendelkezo szakember vagyok és a hívását követoen a leheto legrövidebb idon belül a megadott címre érkezek, ahol maximális alapossággal, körültekintéssel és olcsón hárítom el a dugulást, méghozzá végérvényesen! Elérhetőség:1215.Budapest Árpád u. 6. Tel:0670/9409292

Dunaharaszti

Dunaharaszti

Dunaharaszti történelme hosszú múltra tekint vissza, területe már a bronzkorban is lakott volt. A rómaiak idején kereskedelmi út vezetett át a Dunán e térségben. (Ez az út egykor majdnem ugyanott vezetett, ahol ma az M0-s körgyűrű.) Védelmére erődöket emeltek. A honfoglalást követően a térség a fejedelmi törzs szállásterülete volt. Már az Árpád-korban lakott terület, erről XI. századi régészeti leletek tanúskodnak. Oklevélben a tatárjárás előtt - 1229-ben - említik először a nevét. Mátyás időszakában a térség legnagyobb, iskolával is rendelkező települése volt.

Elko-Gyorsszerviz

Elko-Gyorsszerviz

Mindannyiunk számára nagyon kellemetlen, amikor meghibásodik valamelyik számítástechnikai eszközünk és általában pont akkor, amikor a legnagyobb szükségünk lenne rá. Ilyenkor következik az szokásos szervizelési 'tortúra': -számítógépünk szétszerelése -gondoskodni kell a szállításról a megfelelő időben -a szervizben vagy produkálja a hibát vagy nem -több napos átfutási idő, amíg elkészül -az elkészült gépünk (ha elkészült) hazaszállítása -otthon jöhet az összeszerelés -és végre folytathatjuk ott ahol abbahagytuk - de arra már nem is emlékszünk hogy az hol volt Mi ezen kelletlenségektől szeretnénk megkímélni kedves Ügyfeleinket. Kollégáink megfelelő szaktudásukkal és tanácsaikkal igyekeznek megoldani problémájukat kényelmesen az Ön otthonában.

Hirdetés
Eötvös József

Eötvös József

Iskolánk Gyál városának egyetlen középiskolája. Jól megközelíthető Budapest felől vonattal, busszal: a 55-ös és a 294e autóbuszjáratokkal Gyál felső vasútállomásnál történő átszállással (Gyálfelső MÁV Állomás). A 89-gyors busz járat megállója az iskolánk mellett van. A kisebb környező településekről a vonat a legjobb közlekedési eszköz.

Épületgépészet

Épületgépészet

Tevékenységi kör Villanyszerelés teljes körben, valamint: - kábeltévé szerelés, kiegészítés; - kaputelefon, reklámvilágítások, kapumozgatók kiegészítése, telepítése; - panellakásokban vezeték besüllyesztés. Víz-, gáz- fűtési rendszerek teljeskörű kiépítése, javítása, valamint: - vizesblokk felújítás; - gázkészülékek javítása; - légtechnika kiépítés, javítása.

Esküvői ruha - Gyál

Esküvői ruha - Gyál

A Mária esküvői ruha szalon - saját készitésü, egyedi tervezésü- menyasszonyi ruha, menyecske ruha, koszorúslány ruha kölcsönzésével és varrásával foglalkozik. Menyasszonyi ruha kinálatunkra a széles méretválaszték, koszorúslány ruha kinálatunkra a nagy szinválaszték jellemző, a menyecske ruha pedig sokféle stilusban található szalonunkban. A szalagavatóra készülő lányok keringő ruhát,táncruhát a meglévő esküvői ruhák közül válogathatnak. Kiegészitők / fátyol, kesztyü, fejdisz, ékszer, stóla, pelerin/ kölcsönözhetők a menyasszonyi ruhák mellé, a koszorúslány ruhákhoz és a menyecske ruhákhoz pedig kesztyüt, nyakpántot, stólát és pártát tudunk ajánlani.

Fabrikett tüzifa helyett

Fabrikett tüzifa helyett

Javaslatok a fa brikett használatához: Kályhába, cserépkályhába, kandallóba a tűzifához hasonló módon kell a fa brikettet használni, de a tűztérbe egyszerre a fánál megszokott mennyiség felét-háromnegyedét kell betölteni. Vegyes tüzelésű kazánokba a tűztér 1/3-1/2-es töltöttsége mellett érhetjük el a legjobb tüzelési hatásfokot. A kémény nagymértékben befolyásolja a tüzelőberendezés hatékony működését. előnyösebb a korszerűbb saválló acélból, saválló kerámiából, tűzálló betonból, tűzálló samott téglából vagy fagyálló pillértéglából készült kémény használata.

Fekti Gumi Művek

Fekti Gumi Művek

2000-ben autószerelés mellett kezdtünk el használt motorgumik árusításával foglalkozni. Ma már igény szerint vállalunk gumiszerelést, centírozást, valamint kerék ki- és beszerelést, sérült motorkerékpár felni javítását. A gumiszerelést és centírozást 12'- 19'-ig, rugalmas munkaid&ilde;vel vállaljuk. Extrém esetekben el&ilde;zetes egyeztetést kérünk! 2004-t&ilde;l Metzeler, 2005-t&ilde;l a Michelin márkájú új gumik forgalmazását is elkezdtük! Továbbá készítünk még bukógombákat, bukócsöveket, emel&ilde;szemeket, amit igény szerint fel is szerelünk. Ezenkívül gyártunk motorkerékpár els&ilde; és hátsó emel&ilde;ket, egyedi modellekhez is, kedvez&ilde; áron.

Felsőpakony

Felsőpakony

Szeretettel köszöntök mindenkit, aki bármilyen okból érdeklődést tanúsított Felsőpakony iránt és ellátogatott a weboldalunkra. Internetes oldalunk megismerése során betekintést nyerhet településünk életébe, információkhoz juthat Önkormányzatunk munkájával kapcsolatban. Módjában áll képzeletbeli látogatást tenni intézményeinkben és meglátogathatja azokat a fontos oldalakat is, amelyek segítséget nyújthatnak Önnek abban, hogy ne csak virtuálisan látogasson el községünkbe, hanem személyesen is tiszteletét tegye nálunk. Remélem, hogy honlapunk olvasása közben sok hasznos információ birtokába jut.

Forest-Wil - Gyál

Forest-Wil - Gyál

Kertészkedés felsőfokon! Ha Forest-Wil, akkor kertészkedés felsőfokon! Szolgáltatásaink: - Fakivágás - Gallyazás - Elszállitással is - Fűvágás - Lomtalanitás - Parkositás - Veszélyes fakivágás alpintechnikával - Gyors megbizható munka - 10 t. autóval fuvarozást is vállalunk - Tüzifa értékesités

Garasos Ügyviteli Iroda

Garasos Ügyviteli Iroda

Cégünket 1990-ben alapítottuk 'Garasos' Ügyviteli Szolgáltató Bt-ként, majd 1995-ben alakultunk át Kft-vé. A tulajdonosok több évtizedes nagyvállalati számviteli, pénzügyi és munkaügyi gyakorlattal rendelkeztek már az indulásnál is. Az elmúlt 17 év alatt egy ütőképes csapat nőtt fel, amely profi a számviteli szolgáltatások területén.

Tuti menü