Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Gyál linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Gázszerelés - Ingatlannet [3. oldal]
részletek »

Gyál képes leírás: Gázszerelés - Ingatlannet [3. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: gyal.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 85 db
Gázszerelés - Gyál

Gázszerelés - Gyál

1992 óta foglalkozom víz-gáz fűtésszereléssel,gázszerelés,vízszerelés ,nálunk a víz-gázszerelő szakma már tradicionális ,édesapám is ezzel foglalkozott,aki többször is kiemelt szakemberként tartottak számon Európa több országában is. Én nála tanultam,és már tanulóként az ország legjobb 20 között tartottak számon. Foglalkozom a legkisebb tömítéscserétől a lakóparki kazánházakig mindennel ami a víz-gáz és a fűtésszereléshez tartozik.Dolgoztam külföldön,és elszomorított amikor hazajöttem hogy mennyi mondvacsinált gázszerelő van ebben az országban.

Gyál - autószerviz - Moltim

Gyál - autószerviz - Moltim

Szervizünkben a gépkocsik számára teljes körű szervizt biztosítunk. Garanciális és más munkákat korszerű berendezésekkel felszerelt több gépkocsi állásos műhelyükben végzik el munkatársaink. - Haszon- és gépjárművek szervizelése, karbantartása - Vizsgára felkészítés - Minden típusú személy- és kisteherautók alkatrészbeszerzése Profi csapat, garantált minőség, kulturált környezet. Erről szól a Moltim Kft. több éve tartó sikertörténete. Győződjön meg erről Ön is, és keressen fel minket műhelyünkben!

Gyál blog

Gyál blog

Ez a Pest megyei város bizony nem szűkölködik a látnivalókban. Az alábbi fotók 2007. szeptember 9.-én délután öt órakor készültek, de készülhettek volna az év bármelyik vasárnapján, amikor Gyálon, a piactéren piac van. Vagyis az év 52 vasárnapja közül kábé 50 alkalommal. Tudnotok kell, hogy a piac elméletileg déli 12.00 óráig tart, az árusok hajnali négy és öt között érkeznek, majd úgy délután egy és kettő között távoznak. Állítólag a Polgármesteri Hivatal gondoskodik a szemét összeszedéséről. Feltételezem a mi adónkból.

Gyál város

Gyál város

A fővárostól délkeletre, az M0-ás autóút szomszédságában, az M5-ös autópálya mentén a mai Gyál város területe már a XIII. század végén lakott volt, erről egy 1293 augusztus 21-én kelt okirat is tanúskodik. III. Endre király döntése alapján ekkor került az okmányra a helység neve, akkor Gayul-ként. Harminc év múlva a budai német patríciusok vezetője, Werner bíró 80 ezüst márkáért adja el Gyalan Pest megyei birtokot Pousa fiai, Pós, András és Tamás pesti polgároknak. A terület több emberöltőn keresztül volt birtokviták tárgya, a Rákóczi szabadságharc bukása után került aztán a Károlyi grófok tulajdonába.

Gyál Városi Népdalkör

Gyál Városi Népdalkör

A Gyál Városi Népdalkör 1986-án alakult az egykori Szabadság MGTSZ patronálásával. A népdalkör megalapítója Csizmadia Benedek aki a szervezésében és az elindításában is igen nagy szerepet vállalt. Az alapító emlékének tiszteletére a népdalkör 20 évfordulóján indítottuk útnak a Népdalkörök Tavaszi Találkozója címet viselő évente megrendezésre kerülő rendezvényt, Benedek naphoz igazodva. A népdalkör 24 tagból álló vegyes kórusként indult, a magyar népdalok, hagyományok megismerése és megismertetése volt a cél. Településünk lakossága igen sokrétű, az ország minden tájáról érkeztek a főváros vonzása miatt. Szülőföldük hagyományát, dalait magukkal hozták, így megismerkedhettek szinte az egész ország néphagyományával. Ruhái: 1987-ben Mezőkövesdi fehér hímzett blúz a Termelőszövetkezet, majd 1994- ben kékfestő ruha a helyi Polgármesteri Hivatal segítségével készült el. 1988-ban a Magyar Rádió Népdalkörök pódiuma című műsorban a népdalkör sikeresen bemutatkozott, ez a felvétel rendszeresen hallható volt a rádióban. A népdalkörök között elsőként léphettek fel az Ócsai és a Veresegyházi népdalkörrel amatőr együttesként népszerű profi művészekkel. Lemezen, kazettán, rádióban lehetett hallani a dalokat.

Gyáli gumis

Gyáli gumis

Megnyitottuk gumis műhelyünket Gyálon, ahol gyors, pontos, precíz kiszolgálással várjuk ügyfeleinket. Gumiszervizünkben gumiszerelés, gumijavítás, centírozás, új és használt gumiabroncs értékesítés korrekt áron.

Gyáli könyvelők

Gyáli könyvelők

Ezen a weboldalon, a Gyál városának gazdasági szereplői, azon is belül pedig a könyveléssel foglalkozó vállalkozók illetve vállakozások listáját tekintheti meg. Reméljük megtalálja az Ön számára legkedvezőbb, és legoptimálisabb könyvelési vállakozást Gyálon. Kellemes böngészést kívánunk!

Gyáli Logisztikai Központ

Gyáli Logisztikai Központ

Mit nyújt a gyáli logisztikai központ: - Első osztályú logisztikai csarnok és iroda - Bérlői igények szerinti kivitelezés - Ideális raktárak, könnyűipari gyártó- vagy szerelőcsarnokok kialakítására alkalmas helyek - 10 m szabad magasság - ESFR sprinklerhálózat - Rugalmas irodakialakítás minden épületegységben - Parkszerű környezet

Gyáli Mazsorett Csoport

Gyáli Mazsorett Csoport

A Gyáli Mazsorett Csoport 2001-óta működik a lelkes tanárnő Bittera Zsuzsa vezetésével. Akkor három gyerekkel kezdtük a munkát, jelenleg közel negyvenen vagyunk. Az elmúlt évek alatt sok-sok koreográfia készült így a repertoár igen sokrétű. Műsorunkban megtalálható a klasszikus fúvós indulókon kívül a latin és jazz zenékre készült bemutatók. A menetgyakorlatokon kívül sok-sok színpadi műsorszámmal is felkészültünk. A mazsorett boton kívül használunk pom-pont, kalapot és más eszközöket is. 2008-tól működik a fegyver és zászlóforgató fiú csoport akik külön számokkal és a lányokkal közösen is szerepelnek. A Pestmegyei Sporttwirling és Majorette Szövetség tagjaiként évente többször veszünk részt a szövetség által rendezett versenyeken melyek közül néhányat már rendeztünk is. A korosztályos versenyeken sorra dobogós helyezéseket érünk el. Tagjai vagyunk a Magyar Majorette Szövetségnek is ahol mind egyéni, mind páros és csapat kategóriákban jó eséllyel igyekszünk kiharcolni az Európa bajnokságon való indulás jogát, ami 2009-ben több számban is sikerült. 2007-ben csatlakoztunk az Országos Twirling Szövetséghez (a twirling a mazsorett bot forgatásának sport változata, leginkább a ritmikus sport gimnasztikához áll közel.) A csapatból többen is versenyeznek már, az igen erős mezőnyben sorra dobogón végeznek.

Hirdetés
Gyáli Nagycsaládosok egyesülete

Gyáli Nagycsaládosok egyesülete

Örömmel értesítünk minden nagy családost, hogy Április 12-én megalakult a Micimackó és Barátai Gyáli nagycsaládos tagcsoport 15 családdal de mára, 32 családra bővültünk.Az Országos Nagycsaládos Egyesületnél vagyunk egyéni tagok.Vezetöje a csoportnak Bódig Lászóné Erika, helyettese és Fehérvári Imréné Kati.

Gyáli Városfejlesztési és Városüzemeltetési Nonprofit Kft

Gyáli Városfejlesztési és Városüzemeltetési Nonprofit Kft

A Gyáli Városfejlesztési és Városüzemeltetési Nonprofit Kft. Gyál Város Önkormányzatának 100%-os tulajdonában álló társasága, amely működését 2010 márciusában kezdte meg. A Városfejlesztés abból a célból jött létre, hogy elősegítse a különböző fejlesztési célú pályázatok megvalósítását, különös tekintettel a Városközpont rehabilitációjára.

Gyálligeti kertészeti áruda

Gyálligeti kertészeti áruda

1992-től foglalkozunk dísznövények, palánták, kertészeti kellékek, és egyéb kerti kiegészítők forgalmazásával. Eleinte egyéni vállalkozás keretén belül, majd később, a jó minőségű, ám megfizethető árú termékeinknek hála, s piaci lehetőségeink bővülésével, a jóval bővebb mozgásteret nyújtó társas cégformára váltottunk. Cégünket, a Hajnal Plaszt Kft-t 1998-ban alapítottuk, a termelést, és az értékesítést immáron több szolgáltató profillal is bővítve. Termékeinkkel a kezdetek óta jelen vagyunk, saját eladótérrel az ország két legnagyobb forgalmat lebonyolító nemzetközi nagykereskedelmi piacán, a budaörsi Flórán, illetve a szigetszentmiklósi FloraCoop-on is. A közvetlen értékesítést, és ügyfeleink gördülékenyebb kiszolgálását is szem előtt tartva, 2003-ban Gyálon,1700 m2-es telephelyen, kertészeti árudát nyitottunk. A kertépítés és kertgondozás, az öntözőrendszer telepítés, a közületek számára történő parkosítási, és fásítási munkák azóta cégünk legproduktívabb tevékenységévé nőtték ki magokat Munkáink során kizárólag az általunk is használt, és árudánkban értékesített termékeket használunk fel.

Gyermekmegőrző

Gyermekmegőrző

A Pumuklikuckó-gyermekmegőrző kifejezetten azzal a céllal jött létre, hogy lehetőséget adjon a Szülőknek kikapcsolódásra, tanulásra, ügyintézésre, minden olyan tevékenységre, amit pici gyermek mellett nehéz megvalósítani. Sok éves tapasztalatunkkal a gyermekfelügyelet terén mindent megteszünk azért, hogy gyermekének Ön a legjobbat nyújthassa akkor is, ha nincs mellette. Családias hangulatot, érzelmi biztonságot nyújtunk gyermekének, amely megkönnyíti a kisgyermek számára a szülőtől való elszakadást, előkészíti a későbbi nagyobb gyermekközösséghez való zökkenőmentes csatlakozást.

Helena

Helena

Helena-Z Kft. családi vállalkozás formájában 1991 óta gyártja és egyben forgalmazza termékeit, melyek minden korosztály számára elérhető áron kényelmes viseletet biztosít. A kiváló minőségű olasz alapanyagokból készült termékek tervezésénél és gyártásnál figyelembe vesszük a férfiak, nők és gyerekek igényeit, melynek eredményességét a több mint ötven fazonból álló kollekciónk biztosítja. Cégünk termékeit az ország egész területére kiterjedt értékesítési hálózat útján juttatjuk el a kereskedőkhöz. Terveink között szerepel Szlovákia mellett további szomszédos országok piacain való megjelenés.

HICO számítástechnika

HICO számítástechnika

Az 1995-ben alakult vállalkozás a kezdetektol fogva a felhasználók teljes körű kiszolgálására helyezte a hangsúlyt. Így a szó szoros értelmében vett számítástechnika (hardver és szoftver) kereskedelme mellett, az egyre szorosabban hozzá kapcsolódó tevékenységek is felkerültek a kínálati listára. Ennek megfelelően mára már a hardver elemektől a kész, saját összeszerelésű és márkás számítógépek, valamint a szoftver eszközök kereskedelme mellett a kiegészítő tartozékok is a palettát bovítik. A kellék anyagok (nyomtató kellékek, kábelek stb.), papíráruk, irodaszerek, irodai kiegészítők, irodai kisbútorok mellett a telekommunikációs elemek (mobil telefon tartozékok, telefon készülékek, stb.) is kaphatók. A kereskedelem mellett fontos tevékenység a szolgáltatás. A nálunk vásárolt gépeket, berendezéseket a vevo telephelyén beüzemelve, garanciával adjuk át. A meghibásodott eszközök javítását (a nem nálunk vásároltakat is) a szervizünk vállalja. E mellett számítógépes hálózatok kiépítésében is ügyfeleink rendelkezésére állunk.

Holló

Holló

Engedje meg, hogy egy pár mondatban ismertessem Önnel a cégünkkel kapcsolatos információkat: Egyéni vállalkozóként kezdtem az építőipari tevékenységemet 1995 januárban. Ezt folytatva 1998 január elseje óta mint Bt működünk. Elsősorban Budapesten és környékén, lakások, családi házak, irodák, üzlethelyiségek, iskolák, közintézmények, stb. belső felújítását, családi házak külső festését, mázolását vállaljuk. Munkáinkat kedvező áron, igényesen, megbízható, magasan képzett szakemberekkel végezzük el, melyekre 5 év garanciát vállalunk.

Ingatlannet Gyál

Ingatlannet Gyál

A 2000-ben indult ez a weboldal mely Magyarország meghatározó ingatlanhirdető és -kereső portálja. Több mint 200 000 ingatlanhirdetéssel és 65 000 regisztrált felhasználójával (ebből 1 800 ingatlanközvetítő) Magyarországon a piacvezetők között van. Számos olyan ingyenes szolgáltatást nyújt az ingatlant keresők számára, mely megkönnyíti a legmegfelelőbb ingatlan megtalálását.

Tuti menü