Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Gyál linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Ipari - Otthoncentrum [4. oldal]
részletek »

Gyál képes leírás: Ipari - Otthoncentrum [4. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: gyal.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 85 db
Ipari gyorskapu kiépítése

Ipari gyorskapu kiépítése

A ki- és beléptetés során a pontosság és az esztétikum egyaránt fontos, manapság pedig már elvárásnak számít az automatikus beengedés. Egy automata üvegajtó vagy fotocellás ajtó minden kívánalomnak megfelel: egyszerre mutatós, kényelmes és hasznos. Bizonyos esetekben, például egy ipari garázskapu vagy egy sorompó esetén, azonban már nagyobb hangsúly kerül a praktikumra, legtöbbször a megjelenés kárára. De nem nálunk. Győződjön meg róla, hogy egy ipari használatra szánt kapu is lehet dekoratív! Hívjon bizalommal!

Kaktusz

Kaktusz

A család változatosságából következően nem tudunk olyan tartási feltételeket leírni, amelyek egységesen minden faj tartásához megfelelnének. Ennek ellenére igen nagy fajszámmal bíró gyűjtemények léteznek, ahol különböző élőhelyről származó növények együtt élnek. Ez természetesen nem úgy oldható meg, hogy az egyes fajoknak az élőhely ismeretében különböző feltételeket teremtünk, hanem úgy hogy a kaktuszok igen tág tűrőképességét használjuk ki. Az egyes környezeti igények vonatkozásában felállítható néhány olyan alapvetően eltérő ápolási csoport, amelybe a fajok többsége jól beilleszthető, még ha ott nem is az ideális feltételeket kapják, de az adott feltételek mellett együtt termeszthetők.

Kertépítés és kerttervezés Pest megye

Kertépítés és kerttervezés Pest megye

Egy ápolt kert üde látványa, és az itt eltöltött idő az egyik legjobb természetes testi-lelki kikapcsolódás. Cégünk Budapesten és környékén kertépítéssel, kertfenntartással automata öntözőrendszerek tervezésével, és kivitelezésével foglalkozik. teljes körű szolgáltatást nyújtva megrendelőinknek. Több éves gyakorlattal rendelkező szakemberek alapították Az évek alatt megszerzett tapasztalat alapján összeállított, egyedülálló öntözési- és tótechnikai megoldásokat is kínálunk vásárlóinak Munkáink. tervezése során kiemelten fontos számunkra a megrendelő kívánságai, igényei

Készpénzes autófelvásárlás Gyálon

Készpénzes autófelvásárlás Gyálon

Ami Ön szerint már használhatatlan, nekünk érték lehet! Bízza készpénzes autófelvásárlással foglalkozó cégünkre kiöregedett, hibás gépjárművét, használt autóját! Vállaljuk régi gépjárművek díjmentes, korrekt elszállítását, hivatalos ügyek intézését, a dokumentáció-készítést! Forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken, ha használtautó felvásárlásról, roncsautó felvásárlásról van szó - kérésé akár házhoz is megyünk és a helyszínen készpénzzel, azonnal fizetünk! Várjuk mielőbbi megkeresését e-mailben és telefonon!

Kiss Sándor - villanyszerelő

Kiss Sándor - villanyszerelő

Családi házat, lakást, ipari létesítményt, irodát vásárolna? Érdekli az villamos hálózat megbízhatósága, terhelhetősége? Hivatalos dokumentált átvizsgálás! 15 évnél régebbi kivitelezésű elektromos hálózatok 90%-ban nem tudják biztonságosan ellátni a mai energia igényeket. A villamos berendezések ellenőrzése élet és vagyonvédelmi célú, feltáró vizsgálat. Célja a hibák, hiányosságok feltárása, villamos berendezések épségének, üzembiztosságának minősítése, lehetőséget biztosítva a hibák, hiányosságok javítására, ezzel megóvva kollégáink, családtagjaink testi épségét, nem beszélve az anyagi kárról, amit egy meghibásodott berendezés, okozhat.

Kozmetika Szalon

Kozmetika Szalon

Kozmetika szalonunkban minden a lelki nyugalomhoz és a megfelelő önbizalom megszerzéséhez szükséges kozmetikai szolgáltatást megtalál. A Piercing és a fülbelövéstől, a testkezelésig, az ultramodern kozmetikai beavatkozásokon át a hagyományos arckezelési eljárásokon keresztül. A természetesség fontos kritérium számunkra. Segítségünkkel Ön a legjobbat hozhatja ki magából, hogy szépsége mindenhol átütő sikerre számíthasson.

Könyvelés

Könyvelés

A számviteli törvény előírásai alapján cégem ellátja a klasszikus könyvelői, bérszámfejtői és tb. ügyintézői feladatokat. Nagy hangsúlyt fordítok ügyfeleim igényeinek és elvárásainak a maximális kiszolgálására melynek alapja a kölcsönös bizalom és szimpátia. Elsősorban betéti társaságok és kft.-ék könyvelésével foglalkozom Budapest és Pest megye területén /Budakeszi,Páty,Telki,Zsámbék,Óbarok,Fót / Tevékenységemet nagyrészben gyáli irodámba végzem. Bizonylatok átvétele történhet személyesen az irodámban vagy igény szerint házhoz megyek. Igény szerint helyszíni könyvelést is vállalok. Bízom benne, hogy áraim és szolgáltatásaim színvonala felkeltik figyelmét és a jövőben Önt is partnereink között köszönthetem. A szolgáltatások elvégzéséhez a szükséges felkészültséggel és feltétellel rendelkezik cégem. A tudomásomra jutott adatokat bizalmasan kezelem, titoktartási kötelezettséggel tartozom a kezelt adatok vonatkozásában. Az időközben bekövetkező joszabályváltozásokról tájékoztatom.

Könyvelés - Gyálon

Könyvelés - Gyálon

Magánvállalalkozások, Bt.-k, Kft.-k, könyvelését, Tb. ügyintézését vállaljuk kedvező, anyagtól függő megegyezéses áron. Ügyfeleinknek ingyenes adó tanácsot adunk! Nyugodtan és kényelmesen hátradőlhet, mert dönthet úgy is, hogy a könyvelendő anyagért házhoz megyünk, adó hivatalba, Tb-be járunk Ön helyett, sőt munkaügyi és egyéb ellenőrzésén is képviseljük Önt, ezen ügyek postázását és nyomtatvány beszerzését is teljes körűen mi intézzük.

Logistor

Logistor

Társaságunk hazai és import raktártechnikai berendezések, különös tekintettel a sínen gördíthető [kompakt, tömör] raktári, irattári, hűtött raktári, tároló állványrendszerek megvalósításával foglalkozik 1992 óta. Dexion, Aprod, Salgó, Hi-Lo, Fordex, Armes, Tecnicant, stb. típusú állványszerkezeti elemek forgalmazása lista áron, mindenféle raktártechnikai berendezés telepítése, karbantartása, átépítése is tevékenységeink közé tartozik. Kívánságra meglévő fix, könnyű polcos állványrendszerek gördíthetővé alakítását is elvégezzük.

Hirdetés
Lovas Programok

Lovas Programok

Kellemes pihenést, szórakozást, kikapcsolódást kínálunk Önnek és kedves családjának, ha bizalommal fordul hozzánk hosszabb szabadsága vagy rövidebb hétvégi időtöltése alatt. Lovasprogramjaink színes skálája várja itt, festői környezetben, mint lovasoktatás, karámban lovaglás, tereplovaglás. A legkisbbeknek nyújtott szolgáltatásunk a pónilovon sétáltatás. Reméljük lovaglás közben szerzett felejthetetlen élményeivel térhet vissza a hétköznapok forgatagába. Jelenleg 12 lóval rendelkezünk. Lovas programjait kirándulásokkal fűszerezheti. Szolgáltatásaink között megtalálható a bértartás is. Ezeket a szolgáltatásokat szakképzett lovászaink irányítják.

Makai - fémipar

Makai - fémipar

Rúgókészítés! Húzó, nyomó, kúpos és torziós rugók egyedi és tömeggyártása 0,2 mm átmérőtől, hőkezelve. Rozsdamentes rugó készítése 0,2 -es anyagátmérőtöl, felső határ nélkül. Dacia és Lada pótrugók műbizonylattal. Billenős garázsajtó, rekamié, heverő és hintaágy, különféle szelep, fék, kuplung, gáz, karburátor, bendix, fűnyíró olló, csőhajlító, zár és zárbetét rugók, rugós biztosító szegek, kulcskarikák stb. azonnal megvásárolhatók.

Mátis és Társa

Mátis és Társa

Cégünk 2007-ben vette fel ezt a társasági formát,de már 2000 óta foglalkozunk szállítással Budapesten és környékén. Cégünk fő profilja a konténeres ömlesztett áru,és lakossági valamint ipari hulladék szállítása. További tevékenységeink: -kertépítés és tervezés -alapásás,rakodással -épületb ontás -felújítás

Mitku és Társa

Mitku és Társa

Cégünk 10 éve foglalkozik fa nyílászárók gyártásával és forgalmazásával. A gyártás terén kulcsszavunk a pontosság és a minőség, amelyek megtartását jól képzett szakemberek biztosítják. Az eddig elért eredményeink, valamint üzleti sikereink titka az, hogy termékeinket termelői áron tudjuk értékesíteni. Így hozzásegíthetünk mindenkit a nyugodtabb, gazdaságosabb élethez - gondolunk itt a fűtésre és az ezzel együtt járó gondokra. Mint tudjuk, kevés olyan cég létezik, amely működése során egy termékcsoporttal foglalkozik - ez azonban nekünk sikerült. Ennek és a sikereknek köszönhetően mára cégünk egy, több mint 1000 m2 alapterületű műhelyben működik, egy Gyál peremén lévő iparterületen. Az itt gyártott termékek megfelelnek az EU-ban előírt szabványoknak és minőségügyi elvárásoknak. Termékeink a Kermi minőségellenőrző és minősítő osztálya által lett bevizsgálva és elismerve, valamint éves mintavétel alapján tovább ellenőrizve. A faanyagok terén borovifenyő (erdeifenyő), lucfenyő és tölgyfa a választékunk.

Napvirág Kozmetika

Napvirág Kozmetika

A Napvirág Kozmetika közel 10 éve nyílt meg a Kőrösi úton, majd 2009. áprilisától költözött át a Piactérre ugyanis bővült a szolgáltatások köre a gyógymasszázzsal, amihez több helyre volt szükségünk. Mi egy testvérpár vagyunk, és sokan meglepődnek, amiért ugyanazt a hivatást választottuk, de ez korántsem szokatlan, ha megismernek minket. Mindketten egészségügyi végzettséggel rendelkezünk, így aztán ugyanazon elvek szerint végezzük a kozmetikusi feladatokat. Egészség és belső harmónia nélkül nincsen szépség. Ezért mi nem a problémák elkendőzésére, hanem azok okának felkutatására, és így megoldására törekszünk.

Nemzeti Kamara Színház

Nemzeti Kamara Színház

A Színház - és Filmm∓mp;mp;mp;mp;mp;mp;mp;mp;irc;vé sz Képzésért Alapítvány, valamint a Géniuszfilm közrem∓mp;mp;mp;mp;mp;mp;mp;mp;irc;k ödé sév el 2002. augusztus 7-én megalakult a Nemzeti Kamara Színház és megkezdte munkáját. A Nemzeti Kamara Színház kizárólag magyar szerz∓mp;mp;mp;mp;mp;mp;mp;mp;ilde;k darabjait játsza. Nem azért, mert a többit nem tartja játszhatónak, hanem mert azokra van más színház. A Nemzeti Kamara Színház vállalja, hogy az általa játszott darabokat nemcsak a vidék Magyarországára, hanem a kisebbségi létben, az elszakított ország-részeken él∓mp;mp;mp;mp;mp;mp;mp;mp;ilde; honfitársainkhoz is eljuttatja. Vállalja és megszervezi mindazokat a rendezvényeket amelyek segítségével megóvhatók a Kárpát medencében vagy egyebütt szórványban él∓mp;mp;mp;mp;mp;mp;mp;mp;ilde; magyarság nemzeti, kulturális értékei.

Ócsa

Ócsa

Ócsa nagyközség a Duna-Tisza közén fekszik a Duna-Tisza közi homokhátság és az Ős-Duna egykori medrében visszamaradt úgynevezett turjánok határán. A turjánok vízi élővilága gazdagítja a tájat, a felszínét fedő löszréteg alá vájt borospincéi a népi építész egyedülálló különlegességeinek számítanak. A magyar honfoglalók 895-ben szállták meg a Dunáig a Kárpát-medencét, Ócsa vidékét is. A korai középkorban az avar népi alapon megtelepülő magyarság mellett gyér szláv és betelepített német elemek mutathatók ki. A Pest-Kecskemét-Szeged országút mentén a francia eredetű premontrei szerzetesrend jászói prépostsága a település határában filiát alapított, melyet 1234-ben már említett írott forrás. Az ócsai premontrei monostor eredetileg királyi akaratból, királyi birtokon jött létre. A Szent László legendáját ábrázoló falképek a templombelsőben a XIII. századból üzennek. Az apátságnak a faluban, Érden és környékén voltak birtokai a középkorban. Ennek volt a következménye, hogy Ócsán világi nemesi birtokos csak majd a XV. Század végén jelent meg, amikorra az ócsai premontrei monostor már elnéptelenedett. Mátyás király 1475-ben a prépostságot át is adta a pálos rendnek. A falu népe a gabonatermesztéssel, halászattal, pákászattal foglalkozott, az akkor még hatalmas erdő haszonvételére alapozta gazdaságát.

Otthoncentrum - Gyál

Otthoncentrum - Gyál

Cégünk, az Otthon Centrum 2000. évi alapítása óta a budapesti lakossági ingatlanpiac piacvezetőjévé vált. Előrelátó gazdálkodásával és a környezet változó igényeire és tendenciáira való pontos reagálással méltán lett a szakma kiemelkedő hírnevű szereplője.

Tuti menü