Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Gyál linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Pékáru - Zárszerelés [5. oldal]
részletek »

Gyál képes leírás: Pékáru - Zárszerelés [5. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: gyal.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 85 db
Pékáru

Pékáru

Vállalkozásunkat (kenyér pékáru kereskedelem) 2002 évében indítottuk el Gyálon,egy négy keréken guruló mozgó bolt formájában, majd 2003 tavaszán megnyitottuk első üzletünket a Vecsési út 2. szám alatt (a Profi-val szemben). Már a kezdetektől arra törekedtünk, hogy olyan minőséget és választékot kínáljunk a vásárlóknak amihez addig és azóta sem lehetett hozzájutni a városban. Az elmúlt 3 évben az itt élő emberek megszerették termékeinket, mivel azt tapasztalhatták, hogy nálunk az udvarias kiszolgálás mellett, mindig kiváló minőségű pékáruhoz jutnak hozzá, mindezt elfogadható áron. Napi többszöri sütéssel biztosítjuk azt, hogy a vásárlók hétfőtől vasárnapig bármely napszakban, frissensült pékáruhoz jussanak hozzá! Azóta sikerült tevékenységünket egy vecsési üzlettel, valamint egy felsőpakonyi mozgó bolttal bővíteni,melyet az ottani lakosság is örömmel fogadott. Nálunk közel 70 féle péksütemény, és 12 féle kenyér közül választhat a kedves vásárló, valamint a diabetikus és gluténmentes termékek széles választékát is kínáljuk! Ezenkívül cukrásztermékek, tejtermékek, üdítők is kaphatóak üzleteinkben.

PolcrendszerekPoint

PolcrendszerekPoint

A Moltim Kft. polcrendszerek kínálatban jó minőségű termékeket talál, kedvező áron választhatja ki az Ön számára a megfelelő terméket! Polcrendszereken kívül, kínálatunkban a következő termékeket is megtalálják: konténerek asztalok ko sarak Legyen szó, konténerekről, kosarakról, asztalokról, polcrendszerekről itt megtalálhatja a számítását. Tekintse meg termékeinket és keressen elérhetőségeink egyikén.

Raktártechnika

Raktártechnika

Társaságunk hazai és import raktártechnikai berendezések, különös tekintettel a sínen gördíthető [kompakt, tömör, eltolható] raktári, irattári, hűtött raktári, tároló állványrendszerek megvalósításával foglalkozik 1992 óta. Dexion, Salgó, Aprod, Hi-Lo stb. típusú állványszerkezeti elemek értékesítése Forgalmazó Irodánkban lista áron, vagy kedvezményesen. Mindenféle raktártechnikai berendezés telepítése, karbantartása, átépítése is tevékenységeink közé tartozik. Kívánságra meglévő fix, könnyű polcos állványrendszerek gördíthetővé alakítását is elvégezzük. Referenciáink első sorban banki, Patika,gyógyszer nagykereskedelmi és egészségügyi környezetben találhatók.

Ramir Szoftver

Ramir Szoftver

A Szoftveres Bt. azzal a céllal alakult, hogy igényes számítástechnikai megoldásokat kínáljon üzleti partnerei számára. Fő tevékenységi köre logisztikai informatikai rendszerek fejlesztése, beüzemelése és karbantartása.

RealDreamv Szoftverfejlesztés

RealDreamv Szoftverfejlesztés

Cégünk fő profilja egyedi szoftverfejlesztés, valamint vállalatirányítási és webes alkalmazások és szolgáltatások fejlesztése. Munkatársaink már több mint 24 éves tapasztalattal rendelkeznek a szoftver ill. hardver területeken. Készítettünk már több ezer programot a hardver-vezérlésektől kezdve a több száz alkalmazásból álló komplex rendszerekig. Minden esetben a legújabb professzionális fejlesztő rendszerekkel dolgozunk, nagyteljesítményű munkaállomásokon, hogy az Ön igényeinek megfelelő szolgáltatásainkat a lehető leggyorsabban és legjobb minőségben végezhessük el.

Soroksár

Soroksár

Soroksár Polgármesteri Hivatala szeretné a honlapon megjelenő ügyfelek tájékoztatását javítani, a honlap szolgáltatásait fejleszteni. Ehhez szeretnénk az Ön honlappal kapcsolatos elvárásaival és véleményével megismerkedni. Kérem, hogy a honlap használatának befejeztével kattintson a baloldali menüoszlopban a 'Számít a véleményem' menüre, és az 1-2 percet igénybe vevő kérdőív kitöltésével segítse Soroksár lakossági tájékoztatásának fejlesztését. Köszönöm véleményét és segítségét, mellyel hozzájárul Soroksár lakosságának jobb tájékoztatásához.

Speciális autókölcsönző

Speciális autókölcsönző

Cégünk a Speciel Cars Gépjárm&irc;közvetít&ilde;-szervez˜ egyéni cég, 1996-óta foglalkozik különleges járm&irc;vek kölcsönzésével. Megalakulásunkkor f&ilde; célkit&irc;zésünk között szerepelt, hogy valami igazán egyedi és új dolgot hozzunk létre. Úgy gondoljuk, az elmúlt 13 év során ezt sikerült megvalósítanunk. Manapság, amikor az autó mindennapos használati tárggyá vált, egyre nagyobb igény van arra, hogy ebben is mindenki kifejezésre juttathassa saját egyéniségét.Ezen a téren szeretne cégünk segítséget nyújtani, oly módon, hogy közel negyven féle igazán különleges járm&irc;vel állunk az Önök rendelkezésére. Röviden kínálatunkból:A régi autók szerelmeseinek, a 30.-as 40.-es 50.-es évekb&ilde;l való tökéletesen restaurált,eredeti oldtimereket tudjuk ajánlani,cabrio és zárt változatban.Az amerikai stílust kedvel&ilde;knek, elegáns vagy könnyed megjelenéshez luxus limuzinokat fehér és fekete színben, valamint Cadillac-eket és Chevrolet-eket cabrio és zárt változatban kínálunk.Az angol eleganciát a Rolls Royce-ok képviselik,de természetesen a klasszikus LondonTaxi is megtalálható kínálatunkban.Csoportoknak különleges autóbuszokat ajánlunk,pl.: amerikai iskolabusz,vagy régi farmotoros Ikarus 55.A lovas hangulathoz hintóink állnak rendelkezésükre.

Szálka 86

Szálka 86

A Céget 1986. augusztus hónapban alapította 4 magánszemély, családi jellegű vállalkozásként. Egy nem saját tulajdonú műhelyben barkácsléc gyártással kezdtünk, alkalmazottak nélkül. 1987-től saját üzem fejlesztésén dolgoztunk, ahol már elsődleges faiparral is (fűrészipar) foglalkoztunk. Ez egy 200 m2-es kis üzemcsarnok volt. Mivel méreteiben a fenti üzemcsarnokot kinőttük, 1989-ben új beruházásba kezdtünk, egy kb. 3 hektáros bérelt területen. Itt több kisebb üzemcsarnok is épült, ahol már ajtó-, ablak- és faház gyártást is folytattunk. A rendszerváltás után lehetőségünk nyílt egy nagysorozatú nyílászáró gyártására alkalmas üzem technológiájának megvásárlására, valamint a csarnok bérlésére. Ezzel párhuzamosan szükségessé vált további fűrészüzemek bérbevétele is. Az 1990-es évek elején 3 telephelyen, szinte a faipar valamennyi ágával foglalkoztunk. A bérleti jogviszony kedvezőtlenségei (bérleti díj, fejlesztési képtelenség), illetve az emelkedő szállítási költségek miatt szükségessé vált a több üzemegység egy helyre csoportosítása, valamint a tulajdon erősítése. 1994. évben kezdtük a jelenlegi, már saját tulajdonú üzem építését. Ez az üzemünk egy mezőgazdasági szántóföldön épült, ahol az összes infrastruktúra kiépítése is Cégünk feladata volt. Az üzem 1995. végére elkészült és valamennyi telephelyünkről összes tevékenységünket ide csoportosítottuk át.

Tulipán Óvoda

Tulipán Óvoda

Az intézmény alapításáról, Gyál Város Önkormányzata határozott. Hosszú tervezgetés és sok munka után, EU szabvány szerint 175 férőhellyel megépült óvodánk, amely 2006. szeptember 1-én nyitotta meg kapuit. Óvodapedagógusok, szakképzett dajkák várták 3-7 év közötti gyermeküket a 7 csoportba. 2008-ban az Alapító Okiratunk módosítása következtében óvodánk férőhelyeinek száma 264-re bővült. 2008/2009-es tanévtől 8 csoporttal működünk, mely számára a könyvtárszoba lett átalakítva. Az óvodában található külön tornaszoba; könyvtár, mely a nevelőtestületi szobában kapott helyet, stúdió, orvosi szoba, konyha, iroda helyiségek és egy hatalmas aula, amelyet a közös rendezvények alkalmával lehet jól hasznosítani. Az udvar parkosított és a legmodernebb biztonságos játékokkal felszerelt. Helyi Óvodai Nevelési Programunk, a gyermekek óvodai nevelésében érvényesítendő elveinket fogalmazza meg, amely a megelőzésre helyezi a hangsúlyt.

Hirdetés
TutiInfo

TutiInfo

Amit kínálunk: -ingatlanközvetítés -az ingatlan felértékelése, hivatalos értékbecslés -adásvételi szerződés (ügyvédi ellenjegyzéssel, Földhivatali ügyintézéssel) -tanácsadás adó-, illeték- és lakáshitel, ingatlan adás-vétel, ügyekben -hitelügyintézés Érdeklődői nknek ingyenes címkiadás. Megbízóinkat - a közvetítői jutalékon kívűl - egyéb költség nem terheli. Elégedett ügyfeleink megbecsülését élvezzük, számos megbízás, sikeres adás-vétel van már mögöttünk.

Új építésü ingatlanok

Új építésü ingatlanok

A Sedlák Ingatlant 2003-ban alapítottuk. Cégünk kizárólag az üzleti partnereink által eladásra épített ingatlanok reklám-marketing tevékenységének, értékesítésének és finanszírozásának a megszervezésével foglalkozik. Kezdetben tevékenységünket gyáli epicentrummal (Bp. XVIII. ker., Gyál, Vecsés, Felsőpakony, Ócsa, Alsónémedi) végeztük. Az elmúlt évek során közel ezer új építésű ingatlant értékesítettünk. Az utóbbi években tapasztalt megnövekedett igényekre tekintettel működési területünket bővítettük. Napjainkban ingatlanforgalmazó tevékenységünket Bp. IV. XVI. XVII. XVIII. XXII. kerületekben, valamint ezek agglomerációjában (Tárnok, Érd, Szigetszentmiklós, Szigethalom, Halásztelek, Dunavarsány, Dunaharaszti, Taksony, Alsónémedi, Ócsa, Gyál, Felsőpakony, Vecsés, Üllő, Gyömrő, Maglód, Pécel, Ecser, Csömör, Kistarcsa, Nagytarcsa, Dunakeszi, Fót, Göd) végezzük új építésű lakóingatlanok tekintetében.

Üllő

Üllő

Üllő Pest megyében, Budapest agglomerációjában a Pesti síkság szélén fekszik. A fővárostól 25 km-re délkeletre, a Ferihegyi Repülőtértől 5 km távolságra található. Vonattal a Nyugati pályaudvarról 30 perc, Kőbánya-Kispest állomásról mindössze 20 perc, autóbusszal Budapest Kispest végállomásról 30 perc a menetidő. A települést a 400-as út és a 4603-as számú út (az M5 és az M3 utakat köti össze) 4 részre osztja. Találkozási pontjuk a város középpontja. A közelmúltban átadott M0-ás, valamint a Vecsést és Üllőt elkerülő út megépítése a városon áthaladó már-már kaotikus forgalmat, némileg csökkentette.

Valázsik Reklámstúdió

Valázsik Reklámstúdió

Cégünket 1993-ban alapítottuk. Kezdetben, mint Betéti Társaság működtünk, majd 2000-ben átalakultunk Kft-vé. Az eltelt 14 év alatt széleskörű ügyfélkör alakult ki. Szolgáltatásainkat és gépparkunkat fokozatosan bővítettük. Ma már színes A3 lézernyomtatókkal, fóliavágó plotterrel, professzionális laminálógéppel, színes szkennerrel rendelkezünk, grafikai szolgáltatások széles palettáját nyújtjuk, a betűkivágástól a különféle nyomdai munkákig. Küldetésünk ügyfeleink grafikai igényeinek teljeskörű kielégítése lépést tartva a legmodernebb technikával.

Vecsés

Vecsés

221 éve annak, hogy-2. Grassalkovich Antal herceg megjelentette a telepítési okiratot és 50 családot telepített le Vecsésen. Ezzel kezdetét vehette Vecsés újkori története. Ha emberöltőkben számolunk vissza, akkor 7-8 emberöltő van a hátunk mögött. Olyan emberöltők, amelyekben voltak háborúk és építkezések, voltak pusztító járványok, de volt számtalan esküvő és keresztelő. A XX. század megpróbáltatásai az I. és II. világháború a kényszermunka a kitelepítések a kommunizmus máig ható sebeket ejtett Vecsés őslakosságán.. De most 2007 nyarán erős bizakodással mondhatom Önöknek, a sorstól azt a kegyelmet kaptuk, hogy ha okosan és jól gazdálkodunk a ránk bízott javakkal akkor ez az elkövetkező időszak lehet Vecsés fejlődésének legdinamikusabb és méltán irigyelt korszaka. Néhány szám, amit jól esik kimondani.- A város vagyona két év alatt két milliárd forinttal növekedett, miközben csaknem 1 milliárd forintot fordítottunk fejlesztésekre és azt is csak nagyon kevesen mondhatják el magukról, hogy a városuknak nincs adóssága. Ezek közé a fejlesztések közé tartozik az új SZTK átadása, az új Falusi Óvoda építése és az úthálózat folyamatos felújítása. Persze a számok mögött az elmúlt időszak tudatos és tervszerű gazdálkodása rejlik és a szigorú költségvetési fegyelem. Ezt a zsinórmértéket az elkövetkezőkben is szem előtt fogjuk tartani.

Vizügyi vállalkozás

Vizügyi vállalkozás

A Gyál és Vidéke Vízügyi Kft. 1993 január 1-én alakult meg négy önkormányzat részvételével. A négy önkormányzat Gyál, Vecsés, Maglód és Mende a Pest megyei Víz és Csatornamű Vállalat megszűnésével tudta a Kft.-t megalakítani. Jelenleg Gyál, Vecsés, Maglód, Üllő és Péteri önkormányzatai tagjai a Gyáviv Kft.-nek.

Wikipédia - Gyál

Wikipédia - Gyál

Gyál város területe már a XIII. század végén lakott volt, erről egy 1293. augusztus 21-én kelt okirat is tanúskodik. III. Endre király döntése alapján ekkor került az okmányra a helység neve, akkor Gayul-ként. Templomát 1324-ben említi először egy oklevél. Károly Róbert 1324. január 21-én írt oklevele a területen Szent György tiszteletére emelt templomról tesz említést. A falu az 1500-as években már puszta volt. A török hódoltság után Alsónémedihez csatolták. A terület a Rákóczi-szabadságharc bukása után került a Károlyi grófok tulajdonába. A XIX. század végén a terület felértékelődött, itt volt ugyanis a főváros felé az alföldi szarvasmarha felhajtás útvonalának egyik utolsó állomása. A hatalmas kiterjedésű homokvidék szőlőültetvénnyel való betelepítése a fejlődés következő szakasza. Ebben jelentős szerepet játszott, hogy az 1889-ben megépült vasútvonal a községen haladt át, s a település fejlődésére való tekintettel két vasúti megállót is kiépített itt a vasúttársaság. A századforduló idején alig párszáz lakosú község a XX. század eleji parcellázások nyomán nőtt több ezresre. Gróf Károlyi László 1932-ben 334 holdat parcelláztatott fel, a dr. Dőri Ferenc féle és a Jálics Kálmán féle birtokból ugyancsak jelentős területeket osztottak fel.

Zárszerelés

Zárszerelés

Zárszerelés kiszállási díj nélkül, garanciával. Speciális zárak cseréjét, javítását végezzük, több éves tapasztalattal a hátunk mögött. Ne vásároljon olcsó, rossz minőségű zárakat, bízza értékei biztonságát szakemberre! Több ponton záródó biztonsági zárak cseréje, szerelése javítása, kódkártyás zár szerelése jogtalan kulcsmásolás ellen.

Tuti menü